Andó-Szabó Sándor vezeti a Szuperkupa-döntőt

2015. július. 03., 10:25   |    

Andó-Szabó Sándor vezeti a Szuperkupa-döntőt

A székesfehérvári Sóstói Stadionban rendezik meg július 5-én, vasárnap este 20.15 órakor a bajnok és a kupagyőztes összecsapását.

Tavaly a Puskás-stadion adott otthont a Szuperkupa-finálénak, ahol az Újpest tizenegyespárbajban győzte le a Debrecent, ezúttal nemcsak a helyszín más, hanem a mérkőző felek is: a bajnok Videoton FC a kupagyőztes Ferencvárossal játszik. A Videoton FC először lép pályára vadonatúj, egyedi mezében, de ennél is fontosabb, hogy itt debütál a csapat francia vezetőedzője, Bernard Casoni. A Ferencváros már túl van első szezonbeli tétmérkőzésén, csütörtökön Hollandiában játszott Európa Liga-selejtezőt a Go Ahead Eagles vendégeként, és 1-1-es döntetlent ért el a találkozón.

A vasárnapi párharc játékvezetője Andó-Szabó Sándor, asszisztensei Tóth Vencel és Albert István lesznek. Andó-Szabó Sándor segítői nemrég tértek haza Új-Zélandról, ahol az U20-as világbajnokságon vettek részt Vad II Istvánnal. A Szuperkupa-fináléban a tartalék-játékvezetői teendőket Horváth Róbert látja majd el.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS