Angyalföldi győzelem a piros-kék rangadón

2019. szeptember. 15., 20:38   |    

Angyalföldi győzelem a piros-kék rangadón
Fotó: facebook.com/Nyíregyháza-Spartacus-FC

Győzelemmel avatta fel új otthonát a Szeged-Csanád. A Vasas elhozta a három pontot Nyíregyházáról.

Nem esett gól a Vác-Tiszakécske mérkőzésen a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában

A Siófok a Budaörsöt fogadta, és Csilus Tamás (70.), valamint Balogh Bence (91.) góljaival le is győzte 2–0-ra. 

A Dorog Gyirmóton vendégeskedett, Szarka Ákos már a 9. percben vezetést szerzett a győrieknek; majd Barna Gergő (31.) egyenlített. A szünet előtt még Délczeg Gergely (42.) is betalált, aki így beállította a 2–1-es végeredményt.

A Szolnok az ETO-t fogadta: Szimcsó Viktor már a második percben vezetéshez juttatta a vendégcsapatot, majd Nemanja Andric a 69. percben lezárta a találkozót, ami így 2–0-ra végződött. 

A Haladás–Soroksár mérkőzés egyetlen találatát Korozmán Kevin szerezte a 21. percben, ami három pontot ért a vendégeknek.

Csizmadia Zoltán 10 perc játék után juttatta előnyhöz az Ajka csapatát Budafokon, erre Szabó Máté a 37. percben válaszolt. A második félidő a vendégeknek kedvezett: Nagy Mihály (71.) és Csemer Gyula (76.) gyors  gólváltásával az Ajka győzött 3–1-re.

Az MTK otthon tudta tartani a három pontot: Bognár István büntetőből talált be a 36. percben és ezzel győzött a budapesti együttes 1–0-ra a Kazincbarcika ellen.

A Vasasnak Nyíregyházán volt jelentése. A találkozó csak a hajrában dőlt el: Tóth Bence (83.) és Kovács Milán (90.) góljainak köszönhetően begyűjtötte a pontokat az angyalföldi együttes.

A szegedi stadionavatón a hazai együttes fél óra után már 3 góllal vezetett – mindegyiket Germán Tamás jegyezte. A második játékrészben Baracskai Roland (58.) és Daru Bence (70.) visszahozta a meccsbe a vendég Csákvár együttesét. Erre Kóródi Nándor duplával válaszolt: a 76. és 80. percben talált be. Tamás Nándor 90. percben lőtt gólja már csak a szépítésre volt elég az 5–3-ra végződő találkozón. 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS