Átadták a futsal bajnokság díjait

2010. június. 19., 10:00   |    

Átadták a futsal bajnokság díjait

Pénteken, az MLSZ székházában rendezték meg a futsal bajnokság 2009/10-es szezonjának díjátadóját, amelyen ünnepélyes keretek között osztották ki az elmúlt idény legjobbjainak járó elismeréseket.

Az ünnepélyes díjátadó elején Király Gábor, az MLSZ futsal bizottságának titkára mondott bevezetőt, majd az U9-es, U11-es, U13-as, U15-ös és U19-es bajnokságok helyezettjei vehették át a kupákat az Utánpótlás Albizottság tagjaitól.

Dombai-Nagy Anett, a szezon gólkirálya és legjobb mezőnyjátékosa (Fotó: futsal-hungary.hu
Ezt követően a női bajnokság dobogósai és különdíjasai következtek: a bajnok Vesta CityLine K és 3S idén mindent besöpört, az együttesből került is a szezon gólkirálya, és a legjobb mezőnyjátékosa is, mindkét díjat Dombai-Nagy Anett vehette át. A legjobb kapus a szintén vestás Vincze Anikó lett.


A legjobb kapus Balázs Zoltán lettA férfi futsal bajnokságok maradtak a díjátadó végére: a legjobb mezőnyjátékos a bajnok Duna Takaték ETO erőssége, Gyurcsányi Zsolt, a legjobb kapus a szintén győri Balázs Zoltán lett, de Madarász Jánosnak és a szezon végén a játékvezetéstől visszavonuló Forgács Ákosnak is jutott egy-egy különdíj.




A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS