Az EL-döntő hangulatával vár mindenkit a Szurkolói Fesztivál

2023. május. 19., 16:39   |    

Az EL-döntő hangulatával vár mindenkit a Szurkolói Fesztivál
ODPictures Art Studio

Az UEFA Európa-liga május 31-i döntőjének fő helyszíne a Puskás Aréna lesz, ugyanakkor számos kísérőesemény is várja majd a jeggyel nem rendelkezőket a fővárosban.

A Szurkolói Fesztivál (Fan Festival) már május 30-ától tárt kapukkal várja a szurkolókat a Hősök terénél. Itt bárki ízelítőt kaphat a kupadöntő hangulatából. A Fesztivál keretei között lehetőség nyílik az Európa-Liga-trófeakiállítás megtekintésére, a döntős csapatok relikviáival való fotózkodásra, és a helyszínen lesznek korábbi neves hazai játékosok is, közöttük Király Gábor, Pisont István, Juhász Roland, vagy éppen a döntő hivatalos UEFA-nagykövete, Gera Zoltán.

A szervezők nem feledkeztek meg semmilyen társadalmi csoportról: a lány és fiú korosztályos mérkőzések mellett a fogyatékkal élők is játszanak, valamint a Máltai Szeretetszolgálat és az Oltalom SE szervezésében ugyancsak pályára lépnek csapatok, illetve ukrán menekült fiatalok számára is lehetőség nyílik a futballozásra. A helyszíneken a gyermek és családi programok között teqball-bemutató is szerepel. A döntő partnerei is megannyi eseménnyel készülnek, a szerencsések a számos nyeremény egyikét is hazavihetik.

A szervezők arra is gondoltak, hogy Budapest más pontjain is futballhangulat uralkodjon, így a Szent István és Szentháromság téren óriástrófeával fotózkodhatnak az arra járók.

A helyszínek délelőttől nyitva tartanak, ám a mérkőzés napján 18 órától a Szurkolói Fesztivál bezárja kapuit, a belépés ingyenes!


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tovább küzd a bennmaradásért a Kisvárda és az Újpest
Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS