Az éllovast fogadja a Vidi - hétvégi jegyinformációk

2014. március. 26., 16:05   |    

Az éllovast fogadja a Vidi - hétvégi jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában sem maradunk izgalmasnak ígérkező meccsek nélkül.

Mezőkövesd - Budapest Honvéd
péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban (tex.hu). A hazai szurkolók elővételben a mezőkövesdi klubház emeleti titkárságán, hétköznapokon 8-16 óráig vásárolhatják meg személyesen a jegyeket.

DVTK – Puskás Akadémia
szombat, 14.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Személyesen a DVTK Ajándékbolt üzleteiben lehet megvásárolni elővételben a jegyeket. A vendégszurkolók számára egységesen 1000 forintba kerülnek a belépők, melyeket a Diósgyőri Stadion vendégpénztárában vásárolhatnak meg a mérkőzés előtt. A hazai szurkolók 1000-2100 forintért válthatnak jegyeket a meccsre.

Kaposvári Rákóczi – MVM Paks
szombat, 16.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban (tex.hu). Pénteken a Rákóczi Stadion Pécsi utcai 1-es pénztára 13 órától 17 óráig lesz nyitva, itt ugyancsak megválthatók a mérkőzésre szóló jegyek.

PMFC-Matias – KTE-Phoenix Mecano
szombat, 16.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban (tex.hu). A belépők megválthatók a Stadion utcai székházában (Nyitva: H-P: 8-15:30), a mérkőzés napján a Stadion utcai klubházában reggel 9-től délután 13 óráig lesz jegyértékesítés. Ezt követően a stadion jegypénztárak és a kapuk 14:00-kor nyitnak.

Ferencváros – Lombard Pápa
szombat, 18.00

A mérkőzésre minden hétköznap (10:00-18:00 között) lehet elővételben belépőt váltani, valamint szurkolói regisztrációt intézni a Jegyelővételi és Regisztrációs Központban (Üllői út 102.). A mérkőzés napján (szombaton) a Puskás Ferenc Stadionnál, mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 12:00-tól nyit az első pénztár, míg az összes pénztár 15:00-kor nyit ki! Mindkét oldalon 19:00-ig lehet majd jegyet váltani.

Győri ETO – MTK Budapest
szombat, 20.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban (tex.hu). Jegyeket személyesen az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform (Győr, Baross G. út 21., Tel: +36/ 311-771, e-mail: gyor@tourinform.hu), a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők.

Videoton FC – DVSC-Teva
vasárnap, 16.30

A belépőket online és a helyszínen is meg lehet vásárolni. Interneten a vidi.jegy.hu oldalon juthatnak hozzá jegyekhez a szurkolók, míg a mérkőzés napján a Sóstói Stadion jegypénztárai már 14.30-tól várják a drukkereket.

Jegyértékesítési helyszínek Székesfehérváron:

- Sóstói Stadion (Székesfehérvár, Csíkvári út 10.)
Főpénztár: CS-P 15:00-18:00 között
Külső 2/A pénztár: a mérkőzések előtt két órával
- VidiShop (Székesfehérvár, Piac tér 4.): H-P 9:30-tól-12:30-ig, 13:00-tól-17:00-ig
- Auchan Áruház (Székesfehérvár, Holland fasor 2.): H-V: 8:00-20:00-ig

Haladás – Újpest FC
vasárnap, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak elővételben interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban (tex.hu). Személyesen a Legea-Haladás Shopban (Szombathely, Kossuth utca 20.) lehet jegyeket hétfőtől péntekig 9-17 óráig. A vendégjegyek a stadion vendégpénztárban kaphatóak csütörtökön és pénteken 15-19 óráig. Aki pénteken 19 óráig vásárol, kedvezményes áron juthat belépőhöz. Szombaton nem lesz jegyértékesítés Szombathelyen, vasárnap 15 órakor nyitnak a Rohonci úti pénztárak. A vendégszurkolók csütörtökön és pénteken 17-20 óráig a Megyeri úti külső jegypénztárakban is beszerezhetik jegyeiket.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS