Az elmúlt idényekben győzött Fehérváron a Fradi - bajnoki jegyinfók

2014. november. 19., 17:37   |    

Az elmúlt idényekben győzött Fehérváron a Fradi - bajnoki jegyinfók

A kéthetes szünet után folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei, a listavezető Videoton FC a Ferencvárost fogadja a 15. forduló egyik rangadóján.

VIDEOTON FC–FERENCVÁROS
(November 23., vasárnap, 16.30

A Videoton FC az összes hazai mérkőzését megnyerte eddig a bajnokság őszi idényében, mivel tízszer is pályaválasztó volt eddig, ez 27 szerzett pontot jelent. Joan Carrillo együttese csak a címvédő DVSC-Tevától szenvedett vereséget. A Ferencváros idegenben kevésbé produkált jó mérleget, ezt talán minden szurkoló kapásból rávágja. Azt talán már nem, hogy bár a zöld-fehérek eddig a vendégként játszott meccseik felét elveszítették (nyolcból négyet), mindössze két vetélytárs, a kiemelkedően eredményes MTK, valamint a Győri ETO FC szerzett náluk több pontot idegenben. Az meg még meglepőbb, hogy egyetlen csapat sem szerzett vendégként több gólt, mint a Ferencváros. Igaz a tétel: a Videoton FC-nél pályaválasztóként, a Fradinál vendégként egyetlen csapat sem szerzett több gólt! Ami a két csapat házi gólkirályait illeti, Nemanja Nikolics a két csapat legutóbbi öt egymás elleni bajnoki mérkőzésén négy gólt jegyez. Böde Dániel két gólt lőtt az FTC legutóbbi öt, Vidi elleni bajnokiján. Érdekes, hogy a két csapat legutóbbi négy egymás elleni bajnokiját (igazságos, 2-2-es megosztásban) mindig az aktuális vendégcsapat nyerte meg. Thomas Doll egyébként a legutóbbi két idény minden élvonalbeli csapata ellen vezette már a Fradit, egyet kivéve: a Videoton FC ellen most mérkőzik először.

Jegyinformációk a mérkőzésre:

Hazai jegyeket online a vidi.jegy.hu oldalon, vendégjegyeket a www.computravel.hu/groupamaarena oldalon lehet vásárolni. A 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés a hazai szektorokba, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál. A Sóstói Stadion kapui 14.30-tól nyitnak november 23-án. A vendégszurkolók kizárólag a "V" jelű vendégszektorba válthatnak belépőket. A pályarendszabályokat be nem tartó szurkolók nem léphetnek a stadion területére.

Az online megvásárolt vendégjegyeket személyesen november 19-én, szerdán 10.00-tól lehet átvenni a Groupama Arénánál található Jegy és Regisztrációs Központban. A mérkőzés napján (november 23., vasárnap, 16.30) a Sóstói Stadion vendégbejáratánál lehet átvenni az online vásárolt vendégjegyeket.

Személyesen vendégjegyet vásárolni november 19-e, szerda, 10.00-tól lehet a Groupama Arénánál található Jegy és Regisztrációs Központban. A jegyiroda szerdától a megszokott időpontban, 10.00 és 18.00 között várja az érdeklődőket. Vendégjegyet vásárolni november 22-éig, szombatig, 9-től 13 óráig van lehetőség személyesen és online egyaránt. A mérkőzés napján, november 23-án, vasárnap már sem személyesen, sem online nem lehet vendégbelépőt vásárolni a mérkőzésre. A hazai jegyek 630-2200, a vendégjegyek egységesen 900 Ft-ba kerülnek.

A hazai szurkolók az alábbi helyeken válthatnak belépőket

- A Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.), külső 2/A pénztár: a mérkőzés előtt két órával
- Sóstói Stadion főpénztár: csütörtök-péntek 15-18-ig
- VidiShop (Piac tér 4.): hétköznap : 9:30-17:00
- Auchan: minden nap 08-20 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Tourinform iroda: Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház. Hétköznap: 9.00 – 18.00 Hétvégén: 10.00 – 16.00

A 15. forduló teljes programja:

November 21., péntek:
Kecskeméti TE-Újpest FC 19.00

November 22., szombat:
MTK Budapest-Diósgyőri VTK 14.00
Dunaújváros PASE - MVM-Paks 16.00
Puskás Akadémia FC-Szombathelyi Haladás 16.00
Nyíregyháza Spartacus - PMFC-Matias 18.00
Lombard Pápa Termál FC-Budapest Honvéd 20.00

November 23., vasárnap:
Videoton FC-Ferencváros 16.30
Győri ETO FC - DVSC-TEVA 18.30

Jegyinformációk a hétvégi bajnokikra:

KECSKEMÉTI TE - ÚJPEST FC
Péntek, 19:00

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon. Személyesen a Széktói Stadionban, vagy Kecskeméten a Kunság Tours (Kéttemplom köz 5.) jegyirodában is árulnak jegyeket, az iroda hétköznap 9-18 óráig tart nyitva. A vendégszektorba kizárólag az Újpest által kiadott klubkártyával lehet belépőt vásárolni, a belépőkhöz 1400 forintos egységáron juthatnak hozzá a vendégszurkolók. A vendégpénztár másfél órával a kezdés előtt nyit. A jegyvásárlásra csak szurkolói kártyával van lehetőség.

MTK BUDAPEST - DVTK
Szombat, 14:00

A szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, és országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is megválthatják a jegyeiket. A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulnak jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges. A mérkőzés napján a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is megválthatják jegyeiket a szurkolók. A mérkőzés napján a jegypénztárak 12:00-kor nyitnak. Miskolcon a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében november 19-22. (szerda-szombat) között lehet személyesen vendégjegyet váltani, 1400 forintért. A jegyvásárlásra csak szurkolói kártyával van lehetőség.

DUNAÚJVÁROS - MVM-PAKS
Szombat, 16:00

A szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, és országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is megválthatják a jegyeiket. A paksi szurkolók személyesen a vendégklub székházában, a 307 irodában is tudnak elővételben jegyet vásárolni. Az online és az elővétes vásárlásnál 10 százalékos kedvezményt biztosít a klub. A vendégszektorba a jegy ára egységesen 1.200 forint. A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800 forint, a felnőtt jegy ára pedig 1200 forint. A 14. éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása! A mérkőzés napján a hazai jegypénztárak reggel 9.00-kor nyitnak ki. A jegyvásárlásra csak szurkolói kártyával van lehetőség.

PUSKÁS AKADÉMIA FC - SZOMBATHELYI HALADÁS
Szombat, 16:00

A szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, és országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is megválthatják a jegyeiket. A pénztárak a találkozó kezdete előtt két órával nyitnak. Jegyárak: 500-1000 forint. A jegyvásárlásra csak szurkolói kártyával van lehetőség.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - PMFC-MATIAS
Szombat, 18:00

A szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, és országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is megválthatják a jegyeiket. Személyesen a nyíregyházi Városi Stadion kőpénztárában lehet jegyeket vásárolni szerdán és csütörtökön 9-16 óra között, pénteken 9-14 óráig. Jegyárak: 900-2000 forintig. A 14 éven aluli és a 70 év fölött nézők 5 forintos regisztrációs jeggyel léphetnek a stadionba. A jegyvásárlásra csak szurkolói kártyával van lehetőség.

LOMBARD PÁPA TERMÁL FC - BUDAPEST HONVÉD
Szombat, 20:00

A szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, és országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is megválthatják a jegyeiket. A Perutz Stadion jegypénztáraiban csütörtökön 9-12 és 14-17 óráig, pénteken 9-13 és 14-17 óráig, szombaton 9-12 óráig és 15 órától a mérkőzés kezdetéig lehet belépőket vásárolni. Jegyárak: 1000-1200 forint. A jegyvásárlásra csak szurkolói kártyával van lehetőség.

GYŐRI ETO FC - DVSC-TEVA
Vasárnap, 18:30

A szurkolók a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, és országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is megválthatják a jegyeiket. Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon kívül már a Győr+ belvárosi pavilonjában (a Baross út végén a Rába Hotel melletti üvegpavilon) valamint az interneten is kaphatóak. Jegyárak: 1500-3500 forint, a vendégjegyek egységesen 1400 forintba kerülnek. A mérkőzés napján 16 óráig az ETO Park Élményközpontban is lehet jegyet venni, de ezután itt már csak bérletvásárlásra és szurkolói kártyák készítésére lesz lehetőség. A jegypénztárak 2 órával a találkozó megkezdése előtt - vagyis 16.30 órától nyitnak. A jegyvásárlásra csak szurkolói kártyával van lehetőség.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS