Szavazás: Az első 11 forduló legszebb góljait és védéseit keressük

2018. október. 26., 15:06   |    

Szavazás: Az első 11 forduló legszebb góljait és védéseit keressük

Várjuk a futballrajongók szavazatait az OTP Bank Liga első harmadának legszebb góljaira és kapusmegmozdulásaira. A bajnokság minden fordulója után az MLSZ TV YouTube csatornán adtuk közre a TOP3 legszebb gólt és legnagyobb védést - a fordulók győztesei közül most a szurkolók segítségével választjuk ki a liga első harmadának legjobbjait.

Lezárult az OTP Bank Liga 2018/19-es kiírásának első harmada. Az MLSZ minden forduló után megválasztotta a legszebb gólokat és védéseket – most ezek közül keressük a 11 kör legjobbjait! Szavazzanak az Adatbankunkban kedvenc jeleneteikre az NB I-ből! 
Hétfő délig várjuk a voksokat a góllövőkre és a hálóőrökre.

A legszebb gólok szerzői: Nagy Dániel, Tőzsér Dániel, Hahn János, Bognár István, Bőle Lukács, Hegedűs János Krisztián, Kanta József, Lovrencsics Gergő, Marcolini Dantes Bertucci Lucas, Tamás Krisztián, Varga Roland.

A legszebb védés jelöltjei: Gundel-Takács Bence, Branislav Danilovic, Dibusz Dénes, Felipe Ventura, Artem Kychak, Dombó Dávid, Nagy Gergely, Nagy Sándor.

Katt a képre a szavazáshoz!

A TOP3 gólok és védések mellett az InStat Index adataira támaszkodva felállítottuk az egyes posztok ranglistáit is: ezek alapján az OTP Bank Liga mezőnyének eddigi legjobb csatára a Ferencváros gólvágója, Davide Lanzafame, aki a jelenleg tartó kiírásban 10 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 6 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. A középpályán a mezőkövesdi Cseri Tamás nyújtotta a legmeggyőzőbb teljesítményt az első 11 fordulóban. A Fradi védelmének oszlopa, Lovrencsics Gergő pedig saját posztja legjobbja a játékosok teljesítményét értékelő szoftver szerint. 

Az első harmad legeredményesebb vezetőedzője Supka Attila lett az NB I első harmadában megszerzett pontok alapján. A Honvéd mestere 20 pontot gyűjtött csapatával. 
Ezek az adatok is elérhetőek a következő linken: https://adatbank.mlsz.hu/#best_voting


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS