Az első meccsen nem dőlt el semmi

2007. július. 11., 23:24   |    

Az első meccsen nem dőlt el semmi

Szerdán lejátszották az idei Szuperkupa-döntő első mérkőzését. A bajnok DVSC-TEVA és a kupagyőztes Budapest Honvéd első összecsapásán, a házigazdák, azaz a kispestiek szereztek előnyt: a Bozsik-stadionban.

Ivancsics szerzett előnyt

A Honvéd szerzett előnyt
A mérkőzés első percei debreceni fölényben teltek, a hajdúságiak több ziccert is kidolgoztak, de nem tudták bevenni a jól védő Tóth Iván kapuját. Aztán Supka Attila gárdája is egyre aktívabbá vált, az első tíz perc után már felváltva alakítottak ki helyzeteket a csapatok, s a mérkőzés első találatát a kispestiek szerezték meg: a 26. minutumban Hercegfalvi Zoltán jobb oldali beadása után Ivancsics Gellért négy lépésről helyezett a kapu bal oldalába (1-0). A gól után a hazai együttes került fölénybe, a vendégek kontrákkal próbáltak veszélyt teremteni, de több gól már nem született az első játékrészben.

Kouemaha is betalált

A szünetben Miroslav Beránek pályára küldte a debreceni szurkolók kedvencét, Sándor Tamást. A játék képe ettől ugyan nem változott a hazaiak irányítottak, s Honvéd előtt adódott több helyzet, ám a vendégeknek mégis sikerült egyenlíteniük:
Még nem dőlt el semmi
a 67. percben Dzsudzsák Balázs átadása után a nyáron Tatabányáról igazolt kameruni Dorge Rostand Kouemaha passzolt közelről a kapu közepébe (1-1). A piros-feketék a debreceniek találata után sem mondtak le a győzelemről, támadtak rendületlenül, ám erejükből már csak két lesgólra futotta. A Loki is veszélyesen futballozott, a hajdúságiak előtt is adódott még több gólszerzési lehetőség, de az eredmény már nem változott.

A visszavágóra vasárnap 20. 30-kor kerül sor, Debrecenben.

Szuperkupa-döntő, visszavágó
Július 15., vasárnap
DVSC-TEVA – Budapest Honvéd 20:30 óra (Sport2)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS