Az ETO házigazda lesz az UEFA Futsal Cup második körében

2015. június. 28., 13:22   |    

Az ETO házigazda lesz az UEFA Futsal Cup második körében

Negyedszer lesz házigazda az ETO Futsal a futsal Bajnokok Ligája, hivatalos nevén az UEFA Futsal Cup Main Round körében. A győri futsalosokat a 8. helyre rangsorolta az UEFA Európában.

Június 26. volt a határidő, mikorra kijelölték az UEFA Futsal Cup 2015/16-os szezonra a rendező csapatokat, a lengyel bajnok visszalépése ellenére 48 ország 49 klubja vesz részt a legrangosabb futsalsorozatban. A magyar bajnok ETO Futsal a második körben, a Main Roundban csatlakozik a sorozathoz, és már az is biztos, hogy szeptember 29-október 4. között házigazdája lesz egy négyes minitornának.

Az ETO jelenleg a 8. helyen áll az európai klubrangsorban, így a Main Roudnból való továbbjutás esetén kiemeltként várhatja az elitkör sorsolását.

- Jóváhagyta pályázatunkat az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), melynek következtében októberben ismét a futsal világ legjobbjait fogadhatjuk városunkban, a megújult Magvassy Sportcsarnokban - mondta a klub honlapjának Dr. Drucskó Zoltán, az ETO Futsal elnöke. - Külön öröm számomra az is, hogy sikerült az európai ranglista legjobb tíz csapata közzé beverekednünk magunkat, és amiről idáig csak álmodtunk, első kalapos csapatként várhatjuk a július 2-i sorsolást. A ranglistából az is látszik, hogy ha tovább tudunk jutni az alapkörből, akkor egy szerencsés sorsolás esetén a régi nagy álmunk kézzel fogható közelségbe kerül.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS