Az Európa Liga-selejtezőben folytatja a DVSC-Teva

2014. augusztus. 05., 23:14   |    

Az Európa Liga-selejtezőben folytatja a DVSC-Teva

A debreceniek egy utolsó pillanatokban kapott góllal 3-1-re kikaptak a BATE Borisov otthonában a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában.

A magyar bajnok hazai pályán 1-0-ra legyőzte a BATE Borisov együttesét, és a fehéroroszországi visszavágó első félidejében még közelebb került a továbbjutáshoz, a 18. percben a Seydi ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt Ibrahima Sidibe értékesítette. A hazaiak számára innentől kezdve három góllal kellett nyerniük a továbbjutáshoz, és a 38. percben nagy esélyt kaptak a fordításra, Selim Bouadla megkapta második sárga lapját, ezzel megfogyatkozott a Loki.

A kiállítás után szinte azonnal jött az egyenlítő gól, Alekszandr Volodko volt eredményes. A második félidőben nagy nyomás alá helyezte a DVSC kapuját a BATE, és a 66. percben átvette a vezetést, Vitalij Rogyionov lőtt a magyar kapuba. Úgy tűnt, a debreceniek kihúzzák egygólos vereséggel, és meglesz a továbbjutás, de a 94. percben a házigazdák begyötörték a harmadik találatukat is, Szergej Krivec állította be a 3-1-es végeredményt, ami a fehéroroszok továbbjutását jelentette. A DVSC búcsúzott a BL-től, s az Európa Liga play offjában folytatja nemzetközi szereplését.

BATE Borisov – DVSC 3–1 (1–1)
Gólszerző: A. Volodko (39.), Rogyionov (66.), Krivec (94.), ill. Sidibe (20. – 11-esből)
Kiállítva: Bouadla (38.)
Továbbjutott a BATE 3-2-es összesítéssel

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS