Az Év Játékvezetője fúj a Magyar Kupa-döntőn

2019. május. 23., 15:41   |    

Az Év Játékvezetője fúj a Magyar Kupa-döntőn

Iványi Zoltán lesz a szombati Budapest Honvéd-MOL Vidi Magyar Kupa-döntő játékvezetője.

Iványi Zoltán hétfőn vette át a RangAdó Díjátadón az év legjobb játékvezetőjének járó elismerést, vagyis "megvédte tavalyi címét". Azóta kiderült, hogy ő vezeti az év egyik legfontosabb mérkőzését, a szombati Magyar Kupa-döntőt is, asszisztensei Ring György és Vígh-Tarsonyi Gergő lesznek, az alapvonalaknál Solymosi Péter és Pintér Csaba működik közre.

Iványi Zoltánnak ez lesz a harmadik kupadöntője: 2011-ben a Videoton FC-Kecskeméti TE (2-3), 2015-ben a Ferencváros-Videoton FC (4-0) mérkőzést vezette, vagyis a fehérváriak számára nem jó ómen a jelölése.

Szurkolói információk

A mérkőzésre 2500 és 20 000 forint között lehet belépőt venni. A vásárláshoz nincs szükség klubkártyára, de névre szóló belépők válthatók, a szurkolók személyazonosságát és a jegyen szereplő adatokat pedig a kapuknál ellenőrizhetik. A jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon érhetőek el. Kérjük a szurkolókat, lehetőség szerint váltsák meg belépőiket elővételben.

A Bp. Honvéd szurkolói az 1-es és a 2-es kapuk felől, a Vidi szurkolói csak a 3-as kapun tudnak belépni, ahol a 8 darab forgóvillás kapu mellett egy plusz kapun keresztül is beléphetnek a stadionba.

A találkozó 19.30-kor kezdődik, a stadion kapui két órával korábban nyitnak ki. Kérjük a szurkolókat, hogy minél korábban érkezzenek a helyszínre, mert előfordulhat, hogy a beléptetéskor hosszabb sorok alakulnak ki.

A Groupama Arénát tömegközlekedési eszközzel érdemes megközelíteni, mert a stadion közeli utcákban korlátozott a parkolóhelyek száma. A tömegközlekedéssel kapcsolatos hírekért érdemes felkeresni a bkkinfo.hu oldalt.

A Székesfehérvárról érkező szurkolók a Lurdy-ház parkolójában, valamint a Vágóhíd utcai és a Fék utcai parkolóhelyeken hagyhatják gépkocsijaikat, a Honvéd-szurkolóknak azt javasoljuk, hogy a 8. kerületi utcák és a Népliget parkolóhelyeit használják.

Az eredményhirdetés után a Honvéd szurkolói csak a 2-es, a Vidi szurkolói csak a 3-as kapun tudják elhagyni a stadiont. Arra kérjük a szurkolókat, hogy mindenki csak a saját jegyén szereplő helyet foglalja el. 

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, arra kérjük a szurkolókat, hogy tartsanak maguknál személyazonosításra szolgáló iratokat. 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS