Az M1 közvetíti a Győri ETO BL-selejtezőit

2013. július. 05., 13:51   |    

Az M1 közvetíti a Győri ETO BL-selejtezőit

Az MTVA szerezte meg a Győr- Maccabi Tel-Aviv labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzéseinek közvetítési jogát, továbbá az Európa-ligában érdekelt Bp. Honvéd és a Videoton csütörtöki kupameccsei is élőben láthatók az M1-en.

Az M1 újabb rangos eseménnyel gyarapítja a közmédia sportközvetítéseinek számát, ráadásul a nemzetközi torna után végre magyar csapatoknak is szurkolhatnak a nézők.

„A közmédiában cél, hogy minél több és színvonalasabb sportesemény közvetítési jogát megszerezzük, ám azok a sportjogok a legfontosabbak számunkra, amik magyar versenyzőkhöz, magyar csapatokhoz köthetők” – mondta el Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője. „Ahogy tavaly, idén is közvetítünk BL-, és El-selejtezőmeccseket. Először a Győr vezetésével sikerült megállapodnunk, a magyar bajnok Maccabi Tel-Aviv elleni oda- és visszavágójának tévés közvetítésére. Reméljük, a Győr sokáig menetel a BL-selejtezőkörében, és így a mi együttműködésünk is hosszú távú lehet” – tette hozzá a sportfőszerkesztő.

Július 17-én, szerdán 20:15-tól az M1 élőben közvetíti a Győri ETO – Maccabi Tel-Aviv labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzést, majd a visszavágót is június 23-án, kedden 20.15 órától. Az első mérkőzésen Knézy Jenő, a visszavágón Menczer Tamás lesz a kommentátor.

A találkozókról a Kossuth Rádió is kiemelten tudósít, az összecsapások hajráiból pedig élőben jelentkezik.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS