Az MTK legyőzte és megelőzte a bajnokot

2007. augusztus. 17., 21:53   |    

Az MTK legyőzte és megelőzte a bajnokot

A Soproni Liga 5. fordulójának pénteki mérkőzésén a tavalyi bajnokság második helyezettje, az MTK Budapest az aranyérmes DVSC-TEVA-t fogadta. A változatos, izgalmas összecsapást a fővárosiak nyerték 3-2-re.

Élvezetes, fordulatos mérkőzést láthattak a nézők. A 20. percben vezetést szereztek a vendéglátók. Ladóczki István és Balogh János 'találkozott' a vendégek 16-osán belül, s mivel Szabó Sándor játékvezető a debreceni kapus megmozdulását szabálytalannak ítélte, 11-eshez jutottak a kék-fehérek. A büntetőt Kanta József értékesítette (1-0). A 40. percben egyenlített a Debrecen, Dorge Rostand Kouemaha átadása után Rudolf Gergely 11 méterről lőtt a bal alsó sarokba (1-1). A szünet előtt aztán a vezetést is megszerezte a Loki, a 45. percben Demjén Gábor esett át Pollák Zoltán lábán az MTK 16-osán belül, s következett a meccs második 11-ese. A labda mögé Kouemaha állt, s a bal alsó sarokba lőtt (1-2). A 67. percben ismét egyenlő lett az állás, Szabó Ádám adott Urbán Gáborhoz, aki 10 méterről a jobb alsó sarokba helyezett (2-2). A 72. percben megszerezte a győztes gólt az MTK: Szabó Ádám indította a leshatárról kilépő Kulcsár Tamást, a támadó elhúzta a labdát Balogh kapus mellett, majd 8 méterről a kapuba passzolt (3-2).

Győzelmével az MTK Budapest megelőzte a Debrecent, s átvette a második helyet a Budapest Honvéd mögött.

MTK Budapest - DVSC-TEVA (1-2)
Gólszerző: Kanta J. (11-esből) a 20., Urbán a 67., Kulcsár T. a 72., illetve Rudolf a 40., Kouemaha (11-esből) a 45. percben

(A mérkőzések jegyzőkönyvei megtekinthetők a Bajnokságok menüpont alatt, az Eredmények címszónál.)

(Fotó: nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS