Az MVFC és az Univerzum-Aramis nyerték a Magyar Kupát

2012. április. 15., 19:44   |    

Az MVFC és az Univerzum-Aramis nyerték a Magyar Kupát

Vasárnap a férfiaknál és a nőknél is Magyar Kupa-győztest avattak a Veszprém Arénában.

A kétnapos veszprémi futsalünnep vasárnapi játéknapján a Császár Gyula-emlékmérkőzés vezette fel a tétmeccseket, az AC Párna és a Futsal Old Boys válogatott 3-3-as döntetlent játszott egymással.

A nőknél az Astra Kiskunfélegyházi Bulls és az Univerzum-Aramis lépett pályára a fináléban, és bár a második félidő elején Szabó Boglárka révén az Astra szerzett vezetést, az Aramis Horváth Hanna találatával a 31. percben egyenlített, majd másodpercekkel a meccs vége előtt Körmöczi Ildikó góljával a győzelmet is megszerezte.

A férfiaknál a Rába ETO és az MVFC Berettyóújfalu vívta a kupadöntőt. A remek hangulatú, végig magas színvonalú mérkőzés kiegyenlített csatát hozott, amelyen a nagyszerű formában védő MVFC-kapusnak, Pallai Gábornak ezúttal képtelenség volt gólt rúgni, míg a berettyóújfalui csapat mezőnyjátékosai végig rendkívül motiváltan, elszántan fociztak, és a 18. percben - Da Silva révén - a vezetést is megszerezték. A fordulás után is a Berettyóújfalu akarata érvényesült a pályán, a 29. percben Melo, a 33. percben Gál István, néhány másodperccel a lefújás előtt pedig Da Silva volt ismét eredményes, így alakult ki 4-0-ás végeredmény.

- Nagyon értékes győzelmet arattunk, egy nagyszerű ellenféllel szemben. El kell ismerni, hogy ezen a meccsen a szerencse is mellettünk állt, de ezzel együtt is megérdemelt sikert arattunk. A játékosaim végig maximálisan koncentrálva, motiváltan fociztak, ez hozta meg számunkra a sikert - fogalmazott a lefújás után Turzó József, az MVFC vezetőedzője.

A női kupagyőztes, az Universum-Aramis játékoskerete: Hargas Annamária, Gál Tímea, Papp Dóra, Bernhardt Barbara, Horváth Hanna, Varga Adél, Bernhardt Bernadett, Körmöczi Ildikó, Üveges Katalin, Méry Rita, Bereczki Orsolya
Edző: Tóth Ferenc

A férfi kupagyőztes, az MVFC-Berettyóújfalu játékoskerete: Pallai Gábor, Da Silva Mendes Leonardo, Szécsi Barna, Melo José Michel, Trencsényi János, Lovas Norbert, Nagy Tamás, Rábl János, Szabó Péter, Kolompár Zsolt, Tihanyi Csaba
Vezetőedző: Turzó József


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS