Az ősz rangadóját rendezik Győrben

2010. október. 29., 09:28   |    

Az ősz rangadóját rendezik Győrben

Péntek este a győri Magvassy-csarnokban rendezik meg a futsal bajnokság őszi csúcsrangadóját, a címvédő Rába ETO és a tabellán szintén hibátlan teljesítményt nyújtó MVFC Berettyóújfalu mérkőzik meg egymással.

A pontvadászat két legerősebb csapata legutóbb a tavalyi bajnoki döntőben találkozott egymással, akkor a győriek mindhárom mérkőzést megnyerve értek fel a csúcsra. Az idei szezonban eddig öt fordulón vannak túl a csapatok, és eddig mindkét gárda fölényesen nyerte mérkőzéseit, a győriek csak jobb gólkülönbségükkel állnak az élen.

A hazaiak kispadján nemrégiben edzőváltás történt, a Berettyóújfalu ellen debütál vezetőedzőként Tóth Szabolcs, a győriek 130-szoros válogatott játékosa. A címvédőnél több sérülés nehezítette a felkészülést, a világválogatott Balázs Zoltán biztosan nem játszhat, és kérdéses Ion Al-Ioani és Gyurcsányi Zsolt szereplése is. A vendég Berettyóújfalu teljes csapattal készül a rangadóra, visszatértek az együttes román légiósai, és a sérülések is elkerülték a játékosokat.

A házigazda győriek a mérkőzés teljes bevételét egy devecseri károsult családnak ajánlották fel, s a kezdőrúgást is ők végzik el.


Rába ETO-MVFC Berettyóújfalu, 19.15, Győr, Magvassy Sportcsarnok


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS