Az osztrák vagy a lett bajnokkal játszhat a Ferencváros

2016. július. 15., 12:23   |    

Az osztrák vagy a lett bajnokkal játszhat a Ferencváros

Az UEFA elkészítette a Bajnokok Ligája és az Európa Liga harmadik selejtezőkörének párosítását.

A Ferencváros nem volt kiemelt a sorsoláson, így biztos volt, hogy nehéz ellenfél vár rá a harmadik körben, amennyiben sikerrel veszi a Partizani Tirana elleni párharcot. A zöld-fehérek a lehetséges riválisok közül az egyik legerősebbet, a Red Bull Salzburgot kaphatják meg, amennyiben az osztrákok is továbbjutnak második fordulós párharcukból. A Salzburg hazai pályán 1-0-ra nyert a lett Liepaja ellen, a visszavágót a jövő héten rendezik. A Ferencváros szerdán 1-1-re végzett Albániában, jövő szerdán a Groupama Arénában fogadja a Partizanit.

A Videoton FC-re továbbjutása esetén a dán Midtjylland várhat az Európa Liga követező selejtezőkörében. A dánok kedvező helyzetben várják a liechtensteini Vaduz elleni visszavágót, hazai pályán ugyanis 3-0-ra nyerni tudtak. A Vidi kétgólos előnnyel utazik Belgrádba, a Csukaricski otthonába.

Amennyiben az MTK ledolgozná egygólos hátrányát, és továbbjutna az azeri Qabala ellen, a francia Lille lenne az ellenfele, míg ha DVSC-Teva fordítaná meg 1-2-ről a párharcot a fehérorosz Torpedo Zsogyino ellen, az osztrák Rapid Wien lenne a következő riválisa.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS