Az Újpest megállította a Honvédot

2007. augusztus. 19., 21:03   |    

Az Újpest megállította a Honvédot

Vasárnap egy mérkőzésre került sor a Soproni Ligában: a listavezető Budapest Honvéd fogadta az Újpest FC-t. A rendkívül eseménydús mérkőzésen a lila-fehérek 4-1-re győztek, a kispestiek kilenc, az újpestiek pedig tíz játékossal fejezték be a meccset.

Két tizenegyes, három piros, öt gól

Izgalmas, élvezetes meccset vívott a két csapat. Az első félidőben mindkét gárda előtt adódtak helyzetek, az első gól azonban csak a 41. percben született meg: ekkor Sasa Radulovic szabadrúgása után Korcsmár Zsolt fejelt 7 méterről a kapu jobb oldalába (0-1). A 45. percben Ivancsics Gellért beadása után a labda kipattant Kovács Zoltánról, s mivel Fábián Mihály játékvezető úgy látta, hogy az újpesti támadó kezezett, 11-eshez jutottak a kispestiek. A büntetőt Bárányos Zsolt végezte el, s a kapu jobb alsó sarkába helyezett (1-1). A gól előtt Fábián kiállította a kakaskodó Mico Smiljanicot és Rajczi Pétert, így a csapatok 10-10 emberrel játszottak a második félidőben.

Villant a piros lap
A találkozó második része is bővelkedett eseményekben - amelyek az újpesti szurkolóknak okoztak örömet. Az 54. percben vezetést szereztek a lila-fehérek, Sándor György emelt 20 méterről a kispestiek kapujába (1-2). A 61. minutumban újabb embert vesztett a Honvéd, Mogyorósi József megkapta második sárga lapját, azaz mehetett zuhanyozni. A 71. percben a lilák növelték előnyüket, Sándor átadása után Kethevoama Foxi nyolc méterről fejelt a háló bal oldalába (1-3). És ezzel még nem volt vége, a 80. percben ugyanis Angoua Brou Benjamin a 16-oson belül buktatta Kovács Zoltánt, a tizenegyest pedig Haman Sadjo a bal alsó sarokba lőtte (1-4).

Budapest Honvéd - Újpest FC 1-4 (1-1)
Gólszerző: Bárányos (11-esből) a 45. illetve Korcsmár a 41., Sándor az 54., Foxi a 71., Sadjo (11-esből) a 80. percben
Kiállítva: Smiljanic a 45., Mogyorósi a 61., illetve Rajczi a 45. percben

(A mérkőzések jegyzőkönyvei megtekinthetők a Bajnokságok menüpont alatt, az Eredmények címszónál.)

(Fotó: nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS