Bajnok a Debrecen

2006. június. 03., 22:48   |    

Bajnok a Debrecen

Megvédte a Borsodi Liga bajnoki címét a Debrecen labdarúgócsapata. Supka Attila együttese hazai pályán legyőzte a Pápát, míg a rivális Újpest gárdája a Puskás Ferenc-stadionban kikapott a Fehérvártól.

Az Újpestet a bronzérmes Fehérvár fosztotta meg az aranyéremtől

Az Újpest FC 12 ezer néző előtt 3-1-es vereséget szenvedett a Fehérvártól a labdarúgó Borsodi Liga utolsó, 30. fordulójában, így be kellett érnie az ezüstéremmel: az aranyat a Pápa elleni 4-1-es győzelmével a Debrecen szerezte meg. A Rajczi Péter kiállítása (majd később Tóth Norbert piros lapja) miatt a mérkőzés nagyobbik felében emberhátrányban futballozó lilák csak néhány percig érezhették magukat bajnoknak. Tisza a 63. percben fejesgóllal juttatta vezetéshez az Újpestet, ám Csizmadia a 69. percben egyenlített, míg Nagy és Horváth a 78., illetve a 93. percben szerzett gólja a bronzérmét bebiztosító Fehérvár végső sikerét hozta.

Nemkülönben a Debrecenét, amely a pápai Fabinho (40.) gólja ellenében Sándor (21.), Brnovics (43.), Halmosi (57.) és Bogdanovics (80.) révén négyet vágott a 16. helyen végző, és a Vasassal együtt kieső helyen záró Pápának. A Loki-stadionban az MLSZ két alelnöke, Nemes Ferenc és dr. Helmeczy László adta át az aranyérmeket a címüket megvédő debrecenieknek.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS