Bajnok lett a Duna Takarék ETO

2010. május. 25., 09:55   |    

Bajnok lett a Duna Takarék ETO

A futsal bajnokság döntőjének harmadik mérkőzését is megnyerte a Duna Takarék ETO az MVFC-Berettyóújfalu ellen, ezzel elhódította a végső győztesnek járó serleget. A győriek hazai pályán ünnepelhették történetük első bajnoki címét, miután 3-2-es győzelmet arattak a korábbi címvédő ellen.

A győriek az első két mérkőzés megnyerése után hazai pályán biztosíthatták be bajnoki aranyérmüket, és a telt házas összecsapáson nagy csatában sikerült is megvalósítaniuk tervüket. Bár a hazaiak kezdtek veszélyesebben, a találkozó első gólját a vendégek lőtték, a 8. percben Nagy Tamás szerzett vezetést a Berettyóújfalunak. A szünetre azonban már a győriek vonulhattak előnnyel, előbb Madarász János, majd Dróth Zoltán volt eredményes. A második félidő kimaradt győri helyzetekkel kezdődött, majd a játékrész feléhez közeledve többen is elvesztették hidegvérüket, a játékvezetőnek két percen belül három piros lapot is ki kellett osztania.

Az ETO - Dróth Zoltán révén - kisbüntetőből növelte előnyét, majd kétgólos hátrányban a vendégek mezőnyjátékosra cserélték kapusukat, és Victor találatával sikerült szorossá tenniük a meccset. A hajrában a Berettyóújfalu előtt több kecsegtető lehetőség is adódott, ám ezekből már nem született gól, így a győriek megszerezték harmadik győzelmüket is és megnyerték a futsal bajnokság 2009/10-es idényét.

Duna Takarék ETO FC - MVFC-Berettyóújfalu 3-2 (2-1)
A párharcot a Duna Takarék ETO nyerte 3-0-ra


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS