Bajnoki jegyinformációk: derbi a fővárosban, Szombathelyen a DVTK

2013. október. 22., 18:24   |    

Bajnoki jegyinformációk: derbi a fővárosban, Szombathelyen a DVTK

Hétvégén rendezik az OTP Bank Liga 12. fordulóját. Összeállítás a kiemelt érdeklődésre számot tartó mérkőzések jegyinformációról.

MTK Budapest - Újpest FC (péntek, 19.00)

A pénteki bajnoki kiemelt kockázatú mérkőzésnek számít, ezért a regisztrációra van szükség a jegyvásárláshoz. Az MTK arra biztatja szurkolóit, hogy lehetőleg elővételben vásárolják meg jegyeiket, erre kedden és csütörtökön 19.30 óráig van lehetőségük a Hidegkuti-stadion irodájában.
A mérkőzésre interneten is megvásárolhatók a jegyek (a hazai- és a vendégszektorokba is) a Ticket Express hálózatában.

Az Újpest FC szurkolói elővételben kedden és csütörtökön vásárolhatják meg belépőiket a Megyeri úti stadion pénztárában 17:00 és 20:00 között. A vendégszektorba érvényes jegyek egységesen 1400 forintba kerülnek.

KTE-Phoenix Mecano - MVM Paks (szombat, 18:00)

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatók interneten, a jegy.mlsz.hu oldalon. A Széktói Stadionban is lehet elővételben jegyeket venni csütörtökön és pénteken 15-18 óráig, szombaton délelőtt 9-12 óráig a főépület klubtermében.

Az internetes jegyvásárlók között ajándékcsomagokat sorsolnak ki a mérkőzés félidejében a jegyen szereplő kód alapján.

Haladás - DVTK (szombat, 20:00)

A Legea-Haladás Shopban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.) hétfőtől-péntekig 9-17, valamint szombaton 9-12 óra között megvásárolhatóak a belépők a mérkőzésre.

A Rohonci úti stadion vendégpénztárában csütörtökön és pénteken 15-18-ig van mód elővételben jegyvásárlásra, itt bérletet és klubkártyát is árulnak. A hazai szurkolók részére szombaton 16 órakor nyitnak a Rohonci úti pénztárak, a vendégjegyeket árusító pénztárak 18 órakor kezdik el a belépők árusítását.

Aki pénteken 19 óráig elővételben vesz jegyet, olcsóbban jut hozzá. A tribün ebben az esetben 3000 helyett 2600, az álló, kanyar, korzó 1400 helyett 1200 forintba kerül.

Internetes jegyvásárlásra a jegy.mlsz.hu oldalon van lehetőség.

A vendégszurkolók Miskolcon a DVTK Ajándékbolt Diósgyőri Stadionban található üzletében szerezhetik be a jegyeket csütörtökön és pénteken 12 és 18 óra között.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS