Bajnoki rangadót nyert a Rába ETO

2013. október. 12., 12:17   |    

Bajnoki rangadót nyert a Rába ETO

Pénteken rangadót rendeztek a futsal NB I-ben, a címvédő Rába ETO az előző szezon ezüstérmeséhez, az MVFC-Berettyóújfaluhoz látogatott.

A találkozót a Mezei-Vill kezdte aktívabban, helyzeteket is kialakított a hazai csapat, de a vezetést az ETO szerezte meg Dróth Zoltán révén a 3. percben. Az MVFC továbbra is ment előre, de gólnak ismét a Győr örülhetett, ezúttal Juanra volt eredményes. Gál István ugyan szépített, de az ETO átvette a játék irányítását, a szünetig két újabb találattal növelte előnyét, előbb Harnisch, majd Alvarito talált a kapuba, így 1-4-nél fordultak a csapatok.

A szünet után eldőlni látszott a meccs, hiszen egy védelmi megingást Juanra használt ki, ezzel már 5-1-re vezettek a győriek. Egy percre rá Lovas büntetője közelebb hozta a hazaiakat, de a címvédő taktikus játékkal tartotta az eredményt. A félidő közepén Rábl János lőtt nagy gólt, ezzel visszahozta berettyói reményeket. Az MVFC áttért a vészkapus játékra, és szűk öt perccel a vége előtt emberelőnyös szituációban Lovas 4-5-re alakította az állást. Hiába támadott azonban a hajrában rendületlenül a hazai csapat, az egyenlítés nem sikerült, a győriek győzelemmel térhettek haza.

Az ETO négy meccs után hibátlan, míg a Berettyóújfalu ötödik bajnokiján első vereségét szenvedte el.

MVFC-BERETTYÓÚJFALU-RÁBA ETO 4-5 (1-4)
Gólszerzők: Dróth Z. (2'), Juanra (6'), Harnisch Á. (10'), Alvarito (15', 22'), illetve Gál (9'), Lovas (23', 35'), Rábl (30'),

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS