Nézők előtt indul be a nagyüzem az OTP Bank Ligában

2020. május. 29., 12:36   |    

Nézők előtt indul be a nagyüzem az OTP Bank Ligában

Péntektől vasárnap estig tart az OTP Bank Liga 26. fordulója, a mérkőzések sora a két újonc találkozójával kezdődik. Az M4 Sport minden találkozót élőben közvetít, korlátozott számban – s az egészségügyi szabályokat betartva – mind a hat meccsre bemehetnek a nézők.

Visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra – hatályban maradnak az óvintézkedések

Visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra – hatályban maradnak az óvintézkedések

Minden negyedik székre ülhet néző a labdarúgó-mérkőzéseken, május 28. után. A játékosok egészsége védelmében a rájuk vonatkozó szigorú előírások, kötelező tesztelések érvényben maradnak. A mérkőzést szervező kluboknak a lelátókon biztosítaniuk kell a távolság tartását annak érdekében, hogy a járványügyi védekezés feltételei adottak legyenek.

Tovább

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI–ZALAEGERSZEGI TE FC
(Péntek, Kaposvár, 20.00)
Az utolsó nyolc forduló előtt a Rákóczi a tizenkettedik helyen áll, eddig mindössze tíz pontot gyűjtött. A ZTE a tizenegyedik, 28 ponttal, azonos pontszámmal áll a Pakssal, és egy pont lemaradással követi az Újpestet. A két csapat őszi kaposvári találkozóján a ZTE 4-0-ra nyert. A bajnokság felfüggesztése előtt az egerszegiek három mérkőzésen veretlenek maradtak.

Online jegyértékesítés

KISVÁRDA MASTER GOOD–ÚJPEST FC
(Szombat, Kisvárda, 16.55)
A hazaiak 31, a vendégek 29 ponttal állnak, a hetedik, illetve a kilencedik helyen. Augusztus végén a Kisvárda 2-0-ra nyert a Várkerti Stadionban, érdekes, hogy a két csapat eddigi öt élvonalbeli bajnokijából négyet a pályaválasztó nyert meg, kapott gól nélkül. Az Újpest szerdán már játszott bajnoki mérkőzést, a Megyeri úton 1-0-ra kikapott a listavezető Ferencvárostól. A Kisvárda a legutóbbi három bajnoki mérkőzésén hét pontot gyűjtött.

Online jegyértékesítés

A szervező klub tájékoztatása a jegyértékesítéssel kapcsolatban

DIÓSGYŐRI VTK–MEZŐKÖVESD-ZSÓRY FC
(Szombat, Diósgyőr, 19.00)
A borsodi rangadón az ötödik helyen álló hazai csapat fogadja a harmadik, s egyben a szerdai kupadöntőre készülő kövesdieket. A DVTK nagyszerű sorozatban volt a bajnokság felfüggesztése előtt, december 15. óta csupán egyetlen vereséget szenvedett az OTP Bank Ligában, február 8-án, a Debrecen ellen. Azóta veretlen volt. A Mezőkövesd két tétmérkőzésen van túl az újrakezdés óta, a MOL Fehérvár FC elleni döntetlenekkel, története során először, kiharcolta a Magyar Kupa döntőjébe jutást. A mostani idényben e párharc eddigi két mérkőzését az aktuális vendégcsapat nyerte meg, a piros-fehérek győztek Mezőkövesden, míg ősszel Kuttor Attila együttese győzni tudott Diósgyőrben.

A szervező klub tájékoztatása a jegyértékesítéssel kapcsolatban

PAKSI FC–MOL FEHÉRVÁR FC
(Szombat, Paks, 21.05)
A paksiak a tizedik helyen állnak, azonos pontszámmal a tizenegyedik ZTE-vel. A MOL Fehérvár a második, csak akkor marad minimális esélye a bajnoki címre, ha minden hátralévő mérkőzését megnyeri. A tolnaiak a legutóbbi öt fordulóban csak egyszer nyertek, viszont a legutóbbi öt hazai bajnoki mérkőzésükből csak egyen, a Puskás Akadémia ellenin maradtak pont nélkül. A MOL Fehérvár két döntetlennel bár, de a május 23-i újrakezdést követően kiesett a Magyar Kupából a Mezőkövesd ellen. Ebben a párharcban 2018 áprilisa óta nem született hazai győzelem, sem Pakson, sem pedig a Vidi pályaválasztása mellett.

Online jegyértékesítés

A szervező klub tájékoztatása a jegyértékesítéssel kapcsolatban

BUDAPEST HONVÉD–DEBRECENI VSC
(Vasárnap, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 18.55)
A Honvéd kedden bejutott a Magyar Kupa jövő heti döntőjébe, miután kétszer is döntetlent játszott a Merkantil Bank Liga egyik feljutójával, az MTK-val, majd megnyerte a tizenegyes-párbajt. Mindazonáltal az is igaz, hogy a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésén nem tudott nyerni. A DVSC az újrakezdés utáni első bajnokin, múlt szombaton 2-1-re kikapott a Groupama Arénában a Ferencvárostól. A Loki négy ponttal áll a Honvéd mögött a tabellán, de 2018 augusztusa óta veretlen a kispestiekkel szemben.

Online jegyértékesítés

A szervező klub tájékoztatása a jegyértékesítéssel kapcsolatban

PUSKÁS AKADÉMIA FC–FERENCVÁROSI TORNA CLUB
(Vasárnap, Felcsút, Pancho Aréna, 21.05)
A zöld-fehérek ebben az idényben még nem tudták legyőzni a Puskás Akadémia csapatát, sőt Felcsúton 2015 áprilisa óta nyeretlenek bajnoki mérkőzésen a sárga-kékek ellen. Mindazonáltal nagy különbség van a két csapat között pontszámban, hiszen a listavezető éppen húsz ponttal szerzett többet eddig, mint a negyedik helyen álló rivális. A Puskás Akadémia a bajnokság felfüggesztése előtti négy bajnoki találkozójából csak egyet nyert meg. A Ferencváros szerdán győzni tudott a Megyeri úton, így hat ponttal zárta a két elhalasztott mérkőzésének pótlását. Viszont a fővárostól távol a legutóbbi két idegenbeli mérkőzésén összesen csak egy pontot szerzett.

A szervező klub tájékoztatása a jegyértékesítéssel kapcsolatban

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS