Bejutott az elitkörbe az ETO

2013. október. 02., 23:18   |    

Bejutott az elitkörbe az ETO

A Rába ETO futsalcsapata magabiztos játékkal, 5-0-ra győzött a bolgár bajnok Grand Pro Varna ellen, és ezzel biztosította helyét az UEFA Futsal Cup elitkörében.

A keddi győztes nyitány után a győriek azzal a tudattal léptek pályára, hogy ha nyernek a bolgár bajnok ellen, az utolsó kör eredményeitől függetlenül továbbjutnak a csoportból, és kvalifikálják magukat az elitkörbe. Az első félidőben Dróth Zoltán révén hamar vezetést szerzett a Győr, és a folytatásban is kézben tartotta a meccset. A keményen, olykor durván játszó bolgár csapat a félidő hajrájáig tudta tartani az eredményt, de a szünet előtt Alvarito és Carlitos is beköszönt, így magabiztos, 3-0-ás hazai vezetéssel ért véget a játékrész.

A szünet után sem változott a játék képe, a győriek Carlitos és Harnisch Péter találataival növelték tovább előnyüket, így a végére nem maradt izgalom, a hajrában a fiatalok is bizonyítási lehetőséget kaptak. A Rába ETO 5-0-ra nyerte meg a mérkőzést, ezzel bejutott az elitkörbe, az utolsó Tbiliszi elleni mérkőzésen, pénteken a csoportelsőség lesz a tét.

RÁBA ETO-FC GRAND PRO VARNA 5-0 (3-0)
Rába ETO: Balázs – Lódi (C), Harnisch, Dróth, Juanra
Csere: Matkovics (GK) – Peczár, Bárdosi, Victor, Alvarito, Carlitos, Püspök, Bognár, Fabio
Gólszerzők: Dróth (2'), Alvarito (16'), Carlitos (18', 23), Harnisch (28')

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS