Békéscsabán a Ferencváros, a Vidit fogadja a DVTK a hétközi fordulóban

2016. március. 07., 09:35   |    

Békéscsabán a Ferencváros, a Vidit fogadja a DVTK a hétközi fordulóban

Kedden egy, szerdán öt mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga hétközi, 24. fordulójában. Jegyinformációk a mérkőzésre.

Kedd:

Vasas - DVSC-Teva, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A jegyeket hétfőn és kedden 9:00 és 12:00 óra között az Illovszky-stadion földszintes öltözőépületének főpénztárában is meg lehet megvásárolni. Szintén a székházban lehetséges a szurkolói kártyák kiváltása. Kedden a pénztárak két órával a mérkőzés kezdete előtt, 16:00 órakor nyitnak. Jegyárak: 1000-1200 forint (14 év alatt ingyenes). A semleges szurkolók az „A” szektorba válthatnak jegyet.

Szerda:

Puskás Akadémia - Paksi FC, 16.00

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyesen a Pancho Aréna 1-es pénztáránál hétfőtől szerdáig minden nap 12 és 18 óra között, vagy a székesfehérvári ajándékboltban hétfőtől szerdáig 10 és 18 óra között lehet jegyeket vásárolni, szurkolói kártya nélkül is. Jegyárak: 300-1000 forint.

Békéscsaba Előre - Ferencváros, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A mérkőzésre érvényes belépők megvásárolhatók elővételben, munkanapokon 08:00-18:00 óra között, Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában. A mérkőzés napján is lesz jegyértékesítés, a hazai pénztárak már reggel 08:00 órakor nyitnak, a vendég kasszák 16:00 órától várják az érdeklődőket. Az elővételben megvásárolt jegyek 700-1400 forintba kerülnek.

MTK Budapest - Budapest Honvéd, 18.00

A találkozót nem a Fáy utcában, hanem Dunaújvárosban rendezik meg. A stadionban kedden hatósági bejárást rendeznek, az MTK ezt követően ad ki információkat a jegyárusításról. A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak lesznek a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban.

DVTK - Videoton FC, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a a Diósgyőri Stadionban található üzletében. Továbbra is kedvezményt kapnak azok a szurkolók, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. Azok számára, akik nem tudnak, nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. Jegyárak: 1400-4200 forint

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Újpest FC, 18.00

A Sopronban sorra kerülő mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyesen jegyeket lehet vásárolni a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.) hétfőtől szerdáig 10-16 óráig. A szombathelyi Tourinform Irodában (Szombathely, Király utca 1.) hétfőtől szerdáig 10-17 óráig. A szombathelyi vasútállomáson hétfőtől szerdáig 9-17 óra között. Jegyárak: 1400-3000 forint.

A mérkőzésre ingyen utazhatnak vonattal Sopronba a vasi szurkolók. A vonatra meccsjeggyel vagy tavaszi szezonra szóló bérlettel lehet felszállni. A vonat Szentgotthárdról érkezik, 16.23-kor fut be a vasi megyeszékhely egyes vágányára és 16.36-kor indul tovább Sopronba. A négy utolsó szerelvény áll a szurkolók rendelkezésére. A soproni vasútállomásra 17.28-kor érkezik, innen buszok szállítják a drukkereket a stadionhoz. A meccs lefújása után szintén buszok szállítják vissza a nézőket a pályaudvarra. A különvonat 20.45-kor indul Sopronból, 21.30-kor ér Szombathelyre.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS