Bernd Storck 16 légióst hívott meg a válogatottba

2016. október. 28., 15:10   |    

Bernd Storck 16 légióst hívott meg a válogatottba

A szövetségi kapitány egyelőre csak a külföldön játszó labdarúgókat nevezte meg az Andorra és a Svédország elleni novemberi mérkőzésekre.

A magyar válogatott november 13-án Andorrát fogadja világbajnoki selejtezőn a Groupama Arénában, majd két nappal később felkészülési mérkőzést játszik a svédekkel, ugyancsak a Groupama Arénában. Bernd Storck megnevezte azt a 16 légióst, akikre számít a két mérkőzésen, a keret a hétvégi bajnoki fordulót követően egészül ki az itthon játszó labdarúgókkal.

- Számomra az Andorra elleni vb-selejtező határozza meg a mostani felkészülési időszakot, ezen a mérkőzésen a legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk saját közönségünk előtt, számunkra most ez a legfontosabb - mondta az mlsz.hu-nak a szövetségi kapitány.

Bernd Storck nem változtatott különösebben a keret összetételén a következő két mérkőzésre sem, a külföldön játszó meghívottak lényegében ugyanazok, mint az elmúlt időszakban. A szövetségi kapitány a jövő hét első felében egészíti ki a keretet a Magyarországon játszó meghívottakkal, mert a hétvégi forduló során több bajnoki mérkőzést is megtekint, és ezeken kiemelten figyeli majd a válogatott szempontjából fontos játékosokat.

- Ami a svédek elleni meccset illeti, a legfontosabb, hogy nagyszerű játékosainktól méltó búcsút vegyünk. Ugyanakkor az is a célunk, hogy új, főként fiatal labdarúgókkal tudjuk tesztelni a saját játékstílusunkat - fogalmazott a szakember, majd hozzátette: még korai erre a mérkőzésre koncentrálni, most mindenkinek az Andorra elleni vb-selejtezőre kell összpontosítania százszázalékosan.

A válogatott keret légiósai:

Kapusok:

Gulácsi Péter (RB Leipzig)
Megyeri Balázs (Greuther Fürth)

Védők:

Bese Barnabás (Le Havre)
Guzmics Richárd (Wisla Kraków)
Kádár Tamás (Lech Poznan)
Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva)
Lang Ádám (Dijon)

Középpályások:

Kleinheisler László (Darmstadt)
Nagy Ádám (Bologna)

Támadók:

Dzsudzsák Balázs (al-Vahda)
Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin)
Németh Krisztán (al-Garafa)
Nikolics Nemanja (Legia Warszawa)
Priskin Tamás (Slovan Bratislava)
Stieber Zoltán (Kaiserslautern)
Szalai Ádám (Hoffenheim)

Jegyinformációk az Andorra elleni vb-selejtezőre

A Magyarország-Andorra mérkőzésre szóló jegyelővételi akció kezdetétől először az MLSZ Szurkolói Klub tagjainak volt lehetőségük arra, hogy beszerezzék jegyeiket a november 13-i mérkőzésre. Miután az elővételre felajánlott jegyek elfogytak, ezért a kedvezmények nélküli, széleskörű jegyvásárlás is elindult. Most már minden érdeklődő vásárolhat belépőt, függetlenül attól, hogy tagja-e a Szurkolói Klubnak, vagy rendelkezik-e szurkolói kártyával. Szurkolói kártya nélkül továbbra is kizárólag személyesen lehet jegyet vásárolni, kizárólag saját részre, személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása mellett.

Miután az andorrai fél korábban jelezte, hogy nem tart igényt jegyekre a Groupama Aréna vendégszektorába, így – bár a belépők igen jó ütemben fogytak – még több ezer jegy vár a magyar válogatott szurkolóira.

A Szurkolói Klub tagjainak részére a legfeljebb 25%-os lojalitási kedvezmény az elővételi akció lezárását követően is él, valamint továbbra is megvásárolhatóak a válogatott hazai vb-selejtezőire érvényes bérletek.

A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket – szurkolói kártyával – interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni. Szurkolói-, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával).

A klubokkal történt egyeztetéseket követően két vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a mérkőzésre: a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

Külföldi állampolgárok utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzésen kiemelten ellenőrzik a jegytulajdonosok személyazonosságát. A mérkőzésre megvásárolt jegyek más nevére történő átírására lehetőség van, de legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet ezt megtenni. Az átírás csak személyesen történhet.

A legendás válogatott játékosok búcsúját is magába foglaló ünnepi magyar-svéd mérkőzés jegyeinek vásárlási lehetőségeiről hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket!

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS