Bernd Storck: a vb-selejtezőkön is szükség lesz a szurkolókra

2016. március. 26., 13:04   |    

Bernd Storck: a vb-selejtezőkön is szükség lesz a szurkolókra

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a szurkolókhoz szóló videóüzenetében mondott köszönetet az Eb-selejtezők során nyújtott segítségükért, és egyben reményét fejezte ki, hogy a csapat hasonló támogatást kap tőlük az ősszel kezdődő világbajnoki selejtezők során is.

A magyar válogatott szombaton kora este játssza idei első nemzetközi mérkőzését, amely egyben az Eb-kijutás kiharcolása óta az első fellépése lesz. A horvátok elleni találkozóra szóló jegyek szinte teljesen elfogytak, így nemzeti csapatunk 18.00 órakor újra telt ház előtt előtt lép pályára a Groupama Arénában.

Bernd Storck szövetségi kapitány a napokban többször is hangsúlyozta: a válogatott tagjai azért is nagyon várják a találkozót, mert ezen a mérkőzésen szeretnék megköszönni a szurkolóknak, hogy a legfontosabb pillanatokban a csapat mellett álltak, és segítették őket az Eb-részvétel kiharcolásában.

A kapitány pénteken délután, az MLSZ telki edzőközpontjában videóüzenetben is megköszönte a szurkolóknak az eddigi támogatásat, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben, a vb-selejtezők során hasonló segítségre számíthat tőlük a válogatott.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS