Bernd Storck: Emelt fővel hagyhattuk el a pályát

2016. október. 07., 23:28   |    

Bernd Storck: Emelt fővel hagyhattuk el a pályát

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint bár csapata alapvetően jó teljesítményt nyújtott, az egyéni hibák magas száma miatt nem sikerült pontot szerezni a svájciak ellen.

- Színvonalas meccset játszottunk, mindkét csapat jól teljesített, végig intenzív volt a találkozó. Sajnos sok egyéni hibát követtünk el, végül ezek miatt vesztettük el a mérkőzést - értékelt a szövetségi kapitány. - Bosszantó, hogy ilyen teljesítmény mellett pont nélkül maradtunk. Emelt fővel hagyhattuk el a pályát, kár, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni. Tanulnunk kell az elkövetett hibáinkból. Sajnálom, hogy nem sikerült pontot szereznünk, de azért büszke vagyok a játékosaimra, mert egy topcsapat ellen sikerült megállnunk a helyünket, azt a teljesítményt nyújtottuk, amit a nyári Eb-n is, felvettük a versenyt a nagyon erős svájciakkal. Köszönjük a szurkolóknak, hogy végig biztattak bennünket, ezúttal is ők voltak a tizenkettedik ember a pályán, sajnálom, hogy nem sikerült egy jobb eredménnyel kiszolgálni őket.

A svájciak mestere, Vladimir Petkovic kiemelte: mindkét csapatnak jár a gratuláció, mert nagyszerű mérkőzést vívtak a felek.

- A magyarok is minőségi játékot mutattak,benne volt a mérkőzésben, hogy megfordíthatják a mérkőzést, nagyon örülök, hogy végül nekünk sikerült megszereznünk a három pontot. Az első félidőben jobbak voltunk az ellenfélnél, a másodikban azonban hagytuk magunkat nyomás alá helyezni, és a magyarok kétszer is gyorsan egyenlíteni tudtak. Végül azonban megmutattuk, hogy van karakterünk, mert végig bíztunk a győzelemben és harmadszor is vezetést szereztünk, amivel megnyertük a mérkőzést - így a svájci kapitány.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS