Bon Jovi dobta fel Király Gábor hétvégéjét

2013. május. 21., 11:07   |    

Bon Jovi dobta fel Király Gábor hétvégéjét

Az 1860 München válogatott kapusa nem várt ajándékot kapott az utolsó bajnoki fordulót követően.

Az 1860 München vasárnap lejátszotta utolsó bajnoki meccsét, Király Gáborral a kapuban 3-0-ra legyőzte az Aalen együttesét, ezzel a hatodik helyen zárta a szezont. A győztes meccs után Király Gábornak olyan meglepetésben volt része, amiről nem is álmodott...

A történethez hozzátartozik, hogy a kapus nagy rajongója a Bon Jovinak, évek óta minden hazai meccsre a rockzenekar számaira melegít, már jó ideje tervezi, hogy ellátogat kedvencei egy koncertjére, sőt, már meg is vette a jegyeket a június 21-i, stuttgarti show-ra. A vasárnapi bajnokit megelőző napon a müncheni Allianz Arenában, az 1860 München és a Bayern München hazai pályáján is koncertet adott az együttes, amelynek frontembere, Jon Bon Jovi vasárnap a helyszínen tartott bejárást. A szemlére közvetlenül a vasárnapi bajnoki meccs után került sor, az 1860 München sajtósa pedig elintézte, hogy az énekest Király Gábor is elkísérhesse a bejáráson.

"A vasárnapi mérkőzés lefújása után a csapat sajtófőnöke közölte velem még a pályán, hogy kivételesen nem a Mixed Zónába kell mennem interjút adni, hanem egy óra múlva legyek ismét a pályán, mert személyesen itt lesz Bon Jovi, de nem tudhat róla sem a média sem senki. Nem akartam elhinni ezt a hírt! A mérkőzés utáni adrenalin még bennem volt és a győzelmi mámor hangulatában tudtam meg ezt a hírt. Nem találok szavakat, hogy mit éreztem. A nagy Bon Jovival találkozhatok, akinek a zenéjére 2000 óta minden hazai mérkőzésemen melegítek, akárhol is legyek. Izgultam és boldogság öntött el. Hamar eljött az idő. Családom kíséretében izgatottan vártuk, hogy megérkezzen a rocksztár. És megérkezett... Kiszállt az autóból, bejött a játékoskijáró folyosójára és azt mondta: Hi, I'am Jon. Mindenkivel kezet fogott és én büszkén néztem feleségemre, Zsanettre és gyermekeimre, hogy az ismert sztárral kezet fognak. A sort én zártam. Brutális érzés volt, amelyre 20 éve vártam. Így még soha nem izgultam. Nagyon közvetlen volt, rögtön fotót csináltunk és körbejárta az arénát. Kimentünk a pályára, bementünk az öltözőbe. Itt átnyújtottam neki a mezemet, melyet szívesen fogadott" - számolt be élményeiről saját honlapján a kapus.

- Minden média ki volt zárva a bejárásról, csak a családom és én kísérhettük el Jon Bon Jovit
- mondta az mlsz.hu-nak Király a találkozás másnapján. - Nagyon közvetlen volt velünk, tudta a mérkőzés eredményét, gratulált a győzelemhez, majd felajánlotta, hogy vendégei lehetünk a berlini koncerten. Mondtam, hogy már megvan a jegyünk a stuttgarti fellépésre, mire azt válaszolta, hogy ebben az esetben szívesen lát bennünket a backstage-ben, és megnézhetjük, hogy készülnek a koncertre a kulisszák mögött. Álomszerű találkozás volt, ennél jobban nem is végződhetett volna a szezon számomra.

Király Gábor szerdán újabb jó hírt kaphat, egy válogatott meghívó formájában, Egervári Sándor ugyanis holnap hirdeti ki a Kuvait elleni felkészülési meccsre készülő keret tagjait.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS