Búcsúzik a Hidegkuti-stadion, Gyirmóton az ETO - jegyinformációk

2014. május. 30., 11:14   |    

Búcsúzik a Hidegkuti-stadion, Gyirmóton az ETO - jegyinformációk

Az idény utolsó fordulóját rendezik az OTP Bank Ligában hétvégén. Jegyvásárlási információk.

PMFC-Matias - Haladás
Péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A mérkőzés napján délelőtt, szurkolóink részére a Stadion utcai klubházában is lesz jegyértékesítés. Ezt követően a stadion jegypénztárai és a kapuk 17:00-kor nyitnak.

Lombard Pápa - Újpest FC
Szombat, 16.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A mérkőzés napján délelőtt, szurkolóink részére a Stadion utcai klubházában is lesz jegyértékesítés. Ezt követően a stadion jegypénztárai és a kapuk 17:00-kor nyitnak. A Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti külső pénztárában pedig pénteken 17:00 és 20:00 óra között lehet megvásárolni a Pápára érvényes vendégbelépőket, 1200 forintért. A hazai szurkolók pénteken 9-12 óra között és 14-17 óra között, valamint szombaton 9-12 óra között és 13 órától folyamatosan a meccs kezdetéig megvásárolhatják jegyeiket a mérkőzésre a Perutz Stadion hazai pénztárában.

KTE-Phoenix Mecano - Puskás Akadémia
Szombat, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Elővételben pénteken 15-18 óra között, szombaton 9-12 óra között válthatnak személyesen jegyeket a drukkerek a főépület klubtermében.

MTK Budapest - Kaposvári Rákóczi
Szombat, 18.00

Az MTK-Kaposvár bajnoki meccs lesz az utolsó hivatalos mérkőzés a Hidegkuti Nándor stadionban. Az MTK szeretné a szurkolóknak emlékezetessé tenni ezt a napot, ezért a látványos programokkal tarkított stadionbúcsúztató eseményre mindenkinek ingyenes lesz a belépés. A mérkőzésre szóló ingyenes jegyek kényelmesen megvásárolhatók interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Hidegkuti Nándor Stadionba.

DVSC-Teva - Budapest Honvéd
Szombat, 20.00

A DVSC - minden bizonnyal bajnokavató - mérkőzésére két nappal a meccs előtt elfogytak a jegyek.

Győri ETO - Mezőkövesd
Szombat, 20.00

A Győri ETO FC az utolsó fordulóban Gyirmóton fogadja a Mezőkövesd csapatát. A mérkőzésre a ETO bérletek természetesen érvényesek. Az ultrák, akiknek a bérletük az L szektorba szól, ők a kapu mögötti fedett lelátón foglalhatnak helyet. Mindazok, akiknek a bérletük akár a keleti, akár a nyugati oldalon az alsó szintre szól, ők az oldalvonal mindkét oldalán található lelátókra ülhetnek fel. Ezúttal nem lesz helyre szóló a bérlet, a helyeket érkezési sorrendben lehet majd elfoglalni.
A stadion befogadóképessége miatt ezúttal csak korlátozott számban, ezer darab jegyek értékesítünk. Ezek mindegyike a kapu mögötti állóhelyre szól, ára egységesen 1.000 Ft. A mezőkövesdi drukkerek a klubépülethez legközelebbi szögletzászló melletti szektort kapják meg, ide is 1.000 Ft-ba kerül majd a jegy. A belépőket személyesen az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, interneten, elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni, és amennyiben marad szabad hely, akkor a helyszínen is.

Videoton FC - DVTK
Vasárnap, 16.30

A találkozóra 18 év alattiaknak ingyenes lesz a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is kötelező váltani a találkozóra. A meccsre szóló jegyek kényelmesen megvásárolhatóak interneten a http://vidi.jegy.hu oldalon. Jegyárak: 700-2200 forint. A Sóstói Stadion vendégpénztárai vasárnap 14:30-kor nyitnak.

Jegyvásárlási helyszínek:

Vidi Shop (Piactér 4.)
hétfő-péntek 9:30-17 óra

Sóstói Stadion főpénztár (Csíkvári u. 10)
csütörtök-péntek: 15-18 óra

Auchan áruház (Holland fasor 2.)
hétfő-vasárnap 8-20 óra

Ferencváros - MVM Paks
Vasárnap, 16.30

A mérkőzésre hétfőtől (május 26.) minden hétköznap és szombaton is 10:00-18:00 között lehet elővételben belépőt váltani, valamint szurkolói regisztrációt intézni a Jegyelővételi és Regisztrációs Központban (Üllői út 102.). Online jegyfoglalásra ITT van lehetőség.

Vasárnap, a mérkőzés napján a Puskás Ferenc Stadionnál mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10:00-tól nyit az első pénztár, az összes pénztár 13:30-tól látogatható.

Mindkét oldalon 17:30-ig lehet majd jegyet váltani.

A regisztrációs konténer is 10:00-kor nyit ki a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál, és a mérkőzés kezdetéig várja az érdeklődőket.

A mérkőzés jegyárai:
„A” kat.: 2.700 Ft, „B” kat.: 1.400 Ft, Ny/D: 1.200 Ft
„C”(családi) kat.: 1.400 Ft, „Kiemelt” kat.: 3.500 Ft

A hazai mérkőzések napján belépőt váltani és szurkolói kártyát kiváltani kizárólag a Puskás Stadionnál van lehetőség.

A mérkőzés vendégjegyeit a Puskás Ferenc Stadion vendégbejáratánál található pénztárban (Stefánia út) lehet megvásárolni a mérkőzés napján 15:30-tól, 1.400 Ft-os egységáron.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS