Címvédésre készül az Astra, trónfosztásra az MTK

2013. április. 22., 16:29   |    

Címvédésre készül az Astra, trónfosztásra az MTK

Az MLSZ TV a két csapat hétvégi bajnoki mérkőzésén beszélgetett a két csapat kulcsjátékosaival a KÉSZ Női Magyar Kupa-döntőről.

Az MTK Hungária tavaly nem jutott be a kupadöntőbe, a balatonfüredi fináléban az Astra és a Viktória meccsét nagy csatában a fővárosiak nyerték. A csepeli illetőségű Astra idén is beverekedte magát a fináléba, de ezúttal a bajnoki címvédő, a pontvadászatot veretlenül vezető MTK Hungária sem hiányzik majd a döntőről.

Az MTK számára nem sikerült a főpróba, Turtóczki Sándor együttese több kulcsjátékosa hiányában 2-2-re végzett hazai pályán a Szegedi Boszorkányok ellen, míg az Astra a Femina 7-0-ás legyőzésével hangolt a székesfehérvári találkozóra. A kék-fehéreknél a házi góllövőlistán élen álló Vágó Fanni és Zágor Bernadett is sérült, igaz, távollétükben is olyan gólfelelőse van a csapatnak, mint az "örökös gólkirálynő", Pádár Anita.

Méry Rita, az MTK csapatkapitánya szerint a kihívónak általában könnyebb dolga van, mint a címvédőnek, az Astra játékosai azonban úgy vélik, sokat jelent, hogy egyszer már sikerült megnyerniük a kupát, és kellő tapasztalattal felvértezve léphetnek pályára a Sóstói Stadionban.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS