Coca Cola CUP: elkezdődtek a tavaszi tornák

2015. április. 07., 11:33   |    

Coca Cola CUP: elkezdődtek a tavaszi tornák

Az ország minden megyéjében elkezdődtek a Coca-Cola CUP tavaszi tornái.

A résztvevő csapatok mindegyike újra pályára lép saját körzetén belül, ahol az őszi eredményeik beszámításával kialakul a körzeteken belüli végső sorrend. Az 1-3. helyezett csapatok minden körzetben éremdíjazásban részesülnek a tavaszi tornákon, a körzetek legjobbjai pedig továbbjutnak a megyei döntőkre.

(fotó: Coca-Cola CUP Facebook)|

- Az új tavaszi lebonyolítási rend miatt, a regionális döntők szintjének beiktatásával még élesebb verseny várható a csapatok között már a körzeti tornákon is, de az április és május hónapokban megrendezésre kerülő megyei döntőkön egyértelműen. A helyi szervező szakembereink segítségével úgy alakítottuk ki a lebonyolítási rendet minden megyében, hogy a versenyszellem mellett megmaradjon a tornasorozat Grassroots jellege és elsősorban a szabadidős labdarúgás iránti vágy, valamint a sportág szeretete domináljon a résztvevő fiatalokban – Rédei Norbert, Grassroots koordinátor az mlsz.hu-nak.

A megyei döntőkön, majd a regionális döntőkön már komoly ajándékok várnak a csapatokra, és a szokásokhoz hűen idén is nagy durranás lesz az országos döntő fődíja mind a fiú, mind a lány győztes csapat számára.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS