Coca-Cola CUP: megvannak az ország legjobb középiskolás csapatai

2013. június. 02., 19:15   |    

Coca-Cola CUP: megvannak az ország legjobb középiskolás csapatai

Vasárnap a Vasas SC Fáy utcai Sporttelepén rendezték meg a Coca-Cola CUP országos döntőjét.

Végéhez ért a középiskolások számára kiírt kupasorozat, a Coca-Cola CUP idei szezonja, a szeptemberben kezdődött csatározásokat a vasárnapi döntő zárta le, amelyen az ország 20-20 legjobb fiú és lány csapata vett részt. Az egész napos rendezvényt reggel 9 órától a csoportmeccsek nyitották, majd az egyenes kieséses szakasz előtt, 13.15-től rendezték meg az ünnepélyes megnyitót, amelyen Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója, Kovács Szilveszter Grassroots-igazgató, Tuboly Frigyes szövetségi edző és Mogyorósi Nikolett, a Coca-Cola Magyarország marketing aktivációs menedzsere szólt a résztvevőkhöz. Minden résztvevő csapat oklevelet és egy adidas labdát kapott ajándékként a szövetségtől.

A folytatásban izgalmas mérkőzéseken alakult ki a végeredmény, a lányoknál a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium csapata, a Bessenyei II, a fiúknál az ajkai Bródy Imre Gimnázium és Szakközépiskola együttese, a Bródy Boys diadalmaskodott.

A két döntőt Hajdú B. István kommentálta a helyszínen, a finálékat Kulcsár Katalin FIFA-játékvezető dirigálta. Az eredményhirdetés során a serlegeket, díjakat és érmeket Bogdán Ádám, a válogatott kapusa, Mészöly Géza szövetségi edző, Kassai Viktor FIFA-játékvezető és Balog Zoltán korábbi válogatott labdarúgó adták át.

Az egész napos rendezvényen részt vettek a Coca-Cola CUP nagykövetei, Istenes Bence, Dukai Regina, Pukás Peti és DJ Karmatronic is.

A fiúknál a fődíj egy torinói út, amely során a győztes csapat játékosai az olasz bajnok Juventus labdarúgóival találkoznak, míg a lányoknál diadalmaskodó együttes tagjai az amszterdami Arénában nézhetik meg a Hollandia-Magyarország vb-selejtező mérkőzést.

A Coca-Cola CUP végeredménye:

Lányok:

1. Bessenyei II. - Szabolcs
2. Eötvös Csajok - Somogy
3. Bercsényi - Győr

Fiúk:

1. Bródy Boys - Veszprém
2. EJRK - Heves
3. Varró SZKI - Szolnok

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS