Coca-Cola CUP: ötszázhoz közelít a nevezők száma

2013. november. 08., 13:46   |    

Coca-Cola CUP: ötszázhoz közelít a nevezők száma

Még egy hétig, november 15-ig lehet jelentkezni a középiskolások számára kiírt focibajnokság, a Coca-Cola CUP második kiírásának küzdelmeire.

A Coca-Cola CUP első idényében közel 600 csapat nevezett a Magyar Labdarúgó Szövetség által koordinált tornára, több mint 1200 mérkőzésen 7000-nél is több gólt rúgtak a középiskolások.

A második szezonra november 15-ig, jövő péntekig lehet jelentkezni, a tanév végéig tartó bajnokságban 1994. június 30. - 1999. december 31. között született középiskolás fiúk és lányok szerepelhetnek. A maximum 10 fős csapatok az MLSZ honlapján regisztrálhatnak. A benevezett csapatok a tavaszi és téli tornák után egyenes kieséses rendszerben folytatják a selejtezőkben, majd a megyei döntőkben, 2014 tavaszán pedig már a megyék legjobbjai csaphatnak össze az országos döntőn.

Az utóbbi két hétben jelentősen megszaporodtak a jelentkezések, már az ötszázhoz közelít a résztvevő csapatok száma, de már csak egy hét van a nevezési határidő végéig.

Az első kiíráshoz hasonlóan, az idei sorozatban is különleges nyereménnyel jutalmazzák a győzteseket. Az első kiírás végén a nyertes fiúcsapat a Juventus vendége volt Torinóban, a legjobb lánycsapat pedig ellátogathatott a Hollandia–Magyarország vb-selejtezőjére, ahol személyesen is találkozhattak a csapatok tagjaival.

Részletek, további információk: http://cocacolacup.mlsz.hu/

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS