Csak a hazai csapatok szereztek gólt

2006. július. 30., 20:11   |    

Csak a hazai csapatok szereztek gólt

Vasárnap két mérkőzést játszottak le a Borsodi Liga első fordulójából. Mindkét találkozón hazai siker született, a Diósgyőr 1-0-ra győzött az Újpest ellen, a Tatabánya pedig Márkus Tibor duplájával 2-0-ra verte a Sopront. Az 1. forduló hétfő este a Fehérvár–ZTE mérkőzéssel zárul.

Diósgyőr – Újpest FC 1-0 (0-0)
Diósgyőr, 7000 néző
Vezette: Kassai Viktor (Erős Gábor, Tóth István)
Gólszerző: Farkas V. az 58. percben
Sárga lap: Farkas V. a 22. illetve Tisza a 38., Tóth B. a 47., Hullám a 74. percben
Az első félidőben nem sok esemény történt, a csapatok meglehetősen óvatosan futballoztak. A mérkőzés második felében határozottabbak voltak a házigazdák, szervezettebben játszottak, mint a lila-fehérek. A diósgyőriek az egyik helyzetüket gólra is tudták váltani, míg az újpestiek minden befejezést elhibáztak, s pont nélkül kellett távozniuk Miskolcról.

Tatabánya – Sopron 2-0 (0-0)
Tatabánya, 2800 néző
Vezette: Fábián Mihály (Ortó Gyula, Lémon Oszkár)
Gólszerző: Márkus a 71., Márkus a 81. percben
Sárga lap: Filó a 21., Jezdimirovics a 32. illetve Feczesin az 52., Sira az 53. percben
Kiállítva: Homei a 84. percben
A hazai csapat a mérkőzés kezdetétől fölényben futballozott, a tatabányaiak végig irányították a játékot. Több helyzetet dolgoztak ki mint vendégeik, de vezetést csak a második félidőben tudtak szerezni. Márkus tíz perc alatt duplázott, s mivel a vendégek a meccs finisére emberhátrányba is kerültek - ráadásul egy sérülés miatt kilenc emberrel fejezték be a mékőzést -, a kék-fehérek győzelme nem forgott veszélyben.



A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS