Csak az Újpest rúgott gólt vasárnap

2014. március. 23., 20:34   |    

Csak az Újpest rúgott gólt vasárnap

Az OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a lila-fehérek 20 perc alatt eldöntötték a DVTK elleni meccset, a Ferencváros továbbra is nyeretlen a bajnokságban idén.

Újpest FC - DVTK 2-0 (2-0)
Vezette:
Vad II István
Gólszerző: Tshibuabua a 8., Kabát (11-esből) a 19. percben

Az Újpest remekül kezdte a meccset, a kezdeti rohamok már a 8. percben eredményre vezettek, ekkor egy szöglet után Dusan Vasiljevic fejelt kapufát, a kipattanót Bavon Tshibuabua továbbította közelről a kapuba (1-0). A 19. percben Kabát Péter kapott indítást, a 16-oson belülre érve a DVTK kapusa, Nenad Rajics elhúzta a lábát, a megítélt büntetőt a sértett értékesítette (2-0). A diósgyőriek hiába tettek sokat a zárkózásért, az Újpest védelmét nem sikerült feltörniük, így végül a házigazdák megérdemelt győzelmet arattak.



KTE-Phoenix Mecano - Ferencváros 0-0
Vezette:
Iványi Zoltán

Küzdelmes meccset játszottak a csapatok, az első félidőben mindkét kapu előtt kialakultak helyzetek, ezek kihasználatlanul maradtak. A második félidőben a Ferencváros jelentős fölényben játszott, a hazaiak a a fegyelmezett védekezésből indított kontrákban bíztak. A zöld-fehérek gyakran eljutottak a kecskeméti kapu elé (elsősorban Leonardo volt elemében), de ha sikerült is lövéssel zárni az akciókat, a házigazdák kapusa védte azokat, így gól nélkül zárult az összecsapás.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS