Csak elővételben lehet jegyet venni az örökrangadóra - jegyinformációk

2014. március. 06., 13:55   |    

Csak elővételben lehet jegyet venni az örökrangadóra - jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában, szombaton a Ferencváros a Hidegkuti-stadionban lép pályára. Jegyinformációk a hétvégi játéknapokra.

Lombard Pápa – Mezőkövesd-Zsóry
Március 7., péntek, 19.00

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket, egységesen 1200 forintért. A belépők megvásárolhatóak elővételben országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu) is.
A hazai jegyek csütörtökön munkaidőben a stadion irodájában, valamint pénteken 9-12 óra között és 15 órától az 1. számú hazai pénztárban válthatóak meg. A vendégjegyek a mérkőzés napján 16.00 órától a stadion vendégpénztárában vásárolhatóak meg.

Kecskemét – DVTK
Március 8., szombat, 14.00

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. Az elővételes jegy- és bérletértékesítés már kedden elkezdődött. A belépők ára egységesen 1400 forint. A hazai szurkolók hétköznap 15-18 óráig, míg szombaton 9-12 óráig vásárolhatnak belépőket és bérleteket a kecskeméti stadion főépületében.
A DVTK szurkolói az online felület mellett személyesen is beszerezhetik a jegyeket, szerdától péntekig 12-18 óra között a szinvaparki DVTK Ajándékboltban, valamint a DVTK-stadion ajándékboltjában.
A nemzetközi nőnap alkalmából, a kecskeméti és a diósgyőri hölgyszurkolók is ingyen tekinthetik meg a március 8-i bajnokit. A belépéshez a regisztrációs jegyet azonban nekik is ki kell váltani az adatok megadásával, amit személyes elővétellel vagy a helyszínen, a meccs előtt tehetnek meg. A 14 éven aluli gyermekek és hölgyek számára szóló ingyenes jegyeket csak elővételben vagy helyszínen lehet kapni.

MTK – Ferencváros
Március 8., szombat, 16.00

A találkozóra - a rendőrség döntése értelmében - kizárólag elővételben lehet jegyet venni, a meccsnapon sem a hazai, sem a vendég szektorokba nem lesz jegyértékesítés! A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. A belépők megvásárolhatóak elővételben országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu). A hazai belépők 1400-2000 forintba, a vendégjegyek 1400 forintba kerülnek.
Az MTK szurkolói személyesen csütörtökön 18:00-ig vagy pénteken 14:00 - 18:00 között, a Hidegkuti Stadion irodájában válthatják meg jegyeiket. A ferencvárosi szurkolók az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központban (Üllői út 102.) vásárolhatnak személyesen belépőket, március 5-7-én (szerdától péntekig), 10:00 és 18:00 között.
A stadionba való bejutást a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Újpest FC – Kaposvár
Március 8., szombat, 18.00

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket.
Elővételben minden, Újpest-szurkolók számára megnyitott lelátórészre olcsóbban lehet megváltani a jegyeket. Szerdán, csütörtökön és pénteken a „D” Lelátóra 800, a “B” Teraszra 1000, az „A” Teraszra 1900, a Tribünre pedig 2400 forintba kerülnek a belépők.
Az elővételi pénztár a mérkőzés napján 14:00 órától tart majd nyitva, a többi jegypénztár 16:30 órakor nyit ki. A Kaposvári Rákóczi szurkolói az internetes lehetőség mellett a mérkőzés előtt, a helyszínen 900 forintos egységáron tudják megvásárolni a belépőket.

További információk

Győri ETO – PMFC

Március 8., szombat, 20.00
A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. A belépők megvásárolhatóak elővételben országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu). A hazai jegyek 1000-2500 forintba kerülnek, a vendégszektorba 1400 forintért lehet megvásárolni a belépőket. A győriek elővételben az ETO Park Szurkolói boltjában, a Baross G. út 21 szám alatti Tourinformban, a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak jegyeket.

MVM Paks – Videoton FC
Március 9., vasárnap, 18.30

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket. A belépők megvásárolhatóak elővételben országszerte a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu) is. A hazai belépők 1200-1800 forintba, a vendégjegyek 1200 forintba kerülnek. A hazai szurkolók elővételben a Fehérvári úti stadionban vehetnek jegyet a találkozóra, pénteken 14-18 óráig, a székház emeletén, szombaton 8-12 óráig, az 1-es pénztárban. A mérkőzés napján az 1-es pénztárban 12:30-tól, a többi pénztárban 16:30-tól várja a szurkolókat.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS