Csütörtöktől kaphatók a jegyek a kupadöntőre

2012. április. 24., 08:05   |    

Csütörtöktől kaphatók a jegyek a kupadöntőre

A május elsején, a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő MTK Budapest – DVSC-TEVA mérkőzésre szóló belépők ára egységesen ezer forint. A gyermekek előzetes regisztráció után ingyenesen tekinthetik meg a kupadöntőt.

Az előzetes egyeztetések alapján az MTK Budapest szurkolói részére összesen 2.545 helyet tart fönn a labdarúgó-szövetség (VII. bal, VIII. jobb és bal, IX. jobb és bal szektorok), a DVSC-TEVA szurkolói részére pedig 2.576 helyet. (IV. jobb, III. bal és jobb, II. bal és jobb szektorok). Igény esetén természetesen lehetőség van a nézőtér további területeinek megnyitására.

Folytatva a korábbi hagyományokat, az MLSZ gyermek-szektort is kialakít a kupadöntőn. A gyerekek ingyenesen léphetnek be a stadionba, de biztonsági, szervezési okokból rendelkezniük kell belépőjeggyel. Várjuk a csapatok, iskolák, akadémiák jelentkezését, regisztrációját a gyermekjegyek@mlsz.hu e-mail címen, április 25., szerda délig.

Az igényelt jegyeket az MTK Budapest a Hidegkuti Nándor Stadionban, a klub irodájában értékesíti, csütörtökön 9 és 16, pénteken 9 és 14 óra között. A DVSC-TEVA pedig a megszokott jegyértékesítési pontokon, a Loki Shopban, TESCO Malompark áruházban és a Modestore-ban, csütörtöktől.

A mérkőzés napján a Puskás Stadion pénztáraiban is lesz jegyárusítás, az MTK szurkolói részére a Dózsa György úti pénztárak (szintén itt vásárolhatnak jegyet a semleges szurkolók), a DVSC szimpatizánsai részére a Stefánia úti pénztárak állnak majd rendelkezésre.

Magyar Kupa-döntő, 2012. május 1., kedd, Puskás Ferenc Stadion
MTK Budapest –DVSC-TEVA 18.00

Sport M Kupa-döntő
Bólyi SE–Jánossomorjai SE 15.30

 

(Fotó: Baróczi János, MTK Budapest)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS