Debrecenben lehet bajnok a Fradi - bajnoki jegyinformációk

2016. március. 30., 11:18   |    

Debrecenben lehet bajnok a Fradi  - bajnoki jegyinformációk

Szombaton hat mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga 28. fordulójában. A Ferencváros Debrecenben vendégeskedik, amennyiben az eredmények kedvezően alakulnak a számára, már ebben a fordulóban bajnok lehet. A címvédő Videoton FC a jó formában lévő Honvédhoz látogat. Jegyinformáció az összes bajnokira.

Paksi FC - MTK Budapest
(Szombat, április 2., 18.30)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Elővételben belépők válthatók még a Fehérvári úti stadionban (szurkolói kártyát is ebben az időben lehet kiváltani, ingyenesen) szerdán, csütörtökön és pénteken 14-17 óráig, a székház emeletén, valamint szombaton 12:30-tól a 2. számú pénztárban. A többi pénztár 16:30-kor nyit.

Budapest Honvéd - Videoton FC
(Szombat, április 2., 18.30)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A Bozsik Stadion 1-es pénztára március 31-én, csütörtökön 17-19 óráig, valamint április 1-én, pénteken 16-19 óráig tart nyitva. Szombaton, a mérkőzés napján 15 órától az 1-es pénztárnál, mérkőzés előtt két órával pedig már összesen hét pénztárnál lehet a jegyet megváltani. A vendégszektor bejáratánál található jegypénztár 16.30-kor nyit.

Békéscsaba 1912 Előre - DVTK
(Szombat, április 2., 18.30)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A mérkőzésre érvényes belépők megvásárolhatók elővételben, munkanapokon 08:00-18:00 óra között, Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában. A mérkőzés napján 16 óra 30 perckor nyitnak ki a Kórház utcai stadion vendégpénztárai.

DVSC-Teva - Ferencvárosi TC
(Szombat, április 2., 18.30)

A mérkőzésre szóló vendégjegyek 1000 forintos egységáron - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, illetve személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában. A hazai szurkolók a nagyerdeistadion.hu oldalon válthatnak belépőt a mérkőzésre, valamint hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig, szombaton pedig 10 órától a DVSC shopban.

Puskás Akadémia FC - Swietelsky Haladás
(Szombat, április 2., 18.30)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyesen a Pancho Aréna 1-es pénztáránál hétfőtől szerdáig minden nap 12 és 18 óra között, vagy a székesfehérvári ajándékboltban hétfőtől szerdáig 10 és 18 óra között lehet jegyeket vásárolni, szurkolói kártya nélkül is.

Vasas FC - Újpest FC
(Szombat, április 2., 20.45)

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve országszerte a Ticket Express irodáiban.Személyesen az Illovszky-stadion földszinti öltözőépületének főpénztárában is meg lehet vásárolni a belépőket a napi edzések időpontjaiban. Szintén a székházban lehetséges a szurkolói kártyák kiváltása is.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS