A DVSC a tabella élén az első forduló után

2023. július. 31., 22:21   |    

A DVSC a tabella élén az első forduló után

Fordulatos mérkőzést játszott hétfő este Debrecenben az OTP Bank Liga első fordulójában a DVSC és a Mezőkövesd, mely 3-1-es eredménnyel végződött.

Kiegyenlített játékot hozott az összecsapás első negyedórája, melyet a debreceni csapat dominanciája váltott fel. A Mezőkövesd védekező játéka ellenére a 27. percben Kuttor Attila együttese szerezte meg a vezetést Drazic lövésével. Hat perccel a vendégek vezető találatát követően a Loki Loncar szépségdíjas góljával egyenlített.

Az 54. percben Bódi közreműködésével ismét Loncar került ziccerbe, aki a veszélyes helyzetet kihasználva a léc alá bombázott, így a Konferencia Ligában is szereplő Debrecen átvette a vezetést. A 67. percben a Debrecen új szerzeménye, Vajda találta el a kapufát. A hosszabbításban Dorian Babunski zárta le a meccset a Loki harmadik góljával, mellyel beállította a 3-1-es végeredményt. 

A Kecskeméthez, a Ferencvároshoz és a Zalaegerszeghez hasonlóan a Debrecen is csütörtökön játssza visszavágó mérkőzését az UEFA Konferencia Ligában.

OTP Bank Liga, 1. forduló:
Debreceni VSC–Mezőkövesd Zsóry FC 3–1 (1–1)
Nagyerdei Stadion, v.: Káprály
gólszerzők: Loncsar (33., 55.), Dorian Babunszki (90+2.), ill. Drazsics (27.)  

 

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS