Dobogósok győzelme az NB II-ben

2020. március. 01., 19:18   |    

Dobogósok győzelme az NB II-ben
Fotó: vasas.hu

Az MTK, a Budafok és a Vasas is megszerezte a három pontot a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában. A Siófok viszont kikapott üldözőjétől, a Csákvártól vasárnap.

Hazai pályán győzött 3–1-re a Nyíregyháza, a tabella jelenleg 8. helyén álló együttes a Kazincbarcikát fogadta és Hornyák Marcell (11., 25.) duplájával, illetve Krausz Raul-Zoran (6.) találatával már a szünetben vezetett 2–1-re, a végeredményt Ötvös Bence (55.) állította be.

Szintén 3–1-es eredményt hozott a Siófok és a Csákvár párharca, ám itt a vendég csákváriak örülhettek: Daru Bence (7., 45.) két gólt szerzett az első félidőben, majd Galambos Ádám (73.) is betalált, így Remili Mohamed (82.) már csak szépíteni tudott.

Gyurácz András kiállítása sem állította meg a Budaörsöt és a második félidőben végig emberhátrányban játszó hazai együttes 4–1-re verte a Gyirmót. Forgács András (48.), Sajbán Miklós (50.), Pethő Bence (58.) és Zsidai László (73.) góljai után Herjeczki Kristóf (85.) találata már nem segített a vendégeken.

A Budafok–Békéscsaba találkozón is a hazai csapaté lett a három pont. A szünetben Lukács Raymond (10.) révén még a vendégek vezettek, a fordulás után viszont Kovács Dávid (34., 61.) kétszer és Szabó Máté (77.) is beköszönt. Végül Gréczi Márton (90.) szépített, így lett a vége 3–2.

A Vác nem tudott pontot szerezni az Ajka ellen, előbb Zamostny Balázs (20.), majd Soltész Dominik (55.) volt eredményes.

A Haladás Medgyes Zoltán (11.) góljával 1–0-ra verte a Dorogot. Az MTK pedig a Tiszakécskét győzte le 2–1-re Lencse László (26.), Bognár István (58.), illetve Gréczi Gábor (91. - büntetőből) találataival. A Vasas 2–0-s (Hinora Kristóf 23., Viczián Ádám 31.) félidei vezetést követően végül 3–1-re győzte le az ETO-t (Balajti Ádám 62., illetve Fejes András 84.).

A Szeged és a Szolnok nem bírt egymással, a 26. forduló egyetlen gól nélküli döntetlenje született e két csapat mérkőzésén.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS