Döntetlen az Üllői úti rangadón

2010. március. 08., 16:05   |    

Döntetlen az Üllői úti rangadón

Nem bírt egymással a Hummel Női Labdarúgó NB I tavaszi rajtján az 1. FC Femina'93-Hellotel és a Ferencváros. A mérkőzés érdekességét a 'nagy visszatérők' adták: a Fradi kispadján újra Hevesi Tamás ült, a Feminában pedig több mint másfél éves kihagyás után játszott újra nagypályás meccset Dombai Nagy Anett.

Bár a papírforma zöld-fehér sikert ígért, a kétezres évek legjobb magyar női csapata, a Femina kezdett jobban. A pirosak húsz perc alatt háromszor kerültek ziccerbe, eldönthették volna a meccset, de gólt - Pádár Anita révén - csak egyet szereztek. A Fradi még a szünet előtt Ferencsik révén egyenlített, majd miután a második félidőben is egy-egy gól esett, igazságos pontosztozkodás lett a meccs vége.

A listavezető MTK a Pécsi MFC-nél vendégeskedett. Turtóczki Sándor csapata nehezen lendült bele, de - elsősorban a rögzített játékhelyzetek jó kihasználásának köszönhetően - végül 5-0-ra nyert.

Szombathelyen született a forduló egyetlen hazai győzelme, a címvédő Viktória a Győri Dózsát múlta felül 2-1-re. Kopácsi találatával még a Dózsa vezetett, de a Viktória percek alatt fordított. Különösen Papp Dóra győztes találata volt remekbe szabott, a 19 éves csatár messziről nagy gólt rúgott a 'pipába'.

Újpesten, az újonc csapatok meccsén fölényesen nyert a Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE. Dombó János csapata már az első félidőben négy góllal elhúzott a váratlanul gyengén játszó liláktól, és tetemes különbséggel is megérdemelten nyert.

Hummel Női Labdarúgó NB I, 15. forduló

Ferencváros - 1. FC Femina’93-Hellotel 2-2 (1-1)
Viktória FC-Szombathely - Győri Dózsa 2-1 (2-1)
MTK Hungária FC -Pécsi MFC 0-5 (0-2)
Újpesti TE - Taksony-Bíró-Kert-MODEX Busz SE 0-7 (0-4)

Az élcsoport állása: 1. MTK Hungária FC 39 pont, 2. Viktória FC-Szombathely 37, 3. Ferencváros 29, 4. Győri Dózsa 20.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS