Döntetlen Diósgyőrben és Pakson

2013. november. 24., 20:30   |    

Döntetlen Diósgyőrben és Pakson

Az OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnapi játéknapján a Videoton FC és a Ferencváros is egy-egy pontot szerzett idegenben.

DVTK - Videoton FC 2-2 (1-2)
Vezette:
Vad II István
Gólszerzők: Bacsa az 5., Gohér a 72., ill. Kleinheisler az 1., Kovács a 29. percben

A fehérváriaknak egy perc sem kellett ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést, a DVTK labdaeladásából vezetett kontra végén Kleinheisler László 16 méterről lőtt a jobb sarokba (0-1). A DVTK-t nem fogta meg a kapott gól, és már az 5. percben egyenlített, egy középen vezetett akció lövéssel ért véget, Juan Calatayudról kipattant a labda, Bacsa Patrik lecsapott rá és a hálóba továbbított (1-1). A 29. percben visszavette az előnyt a Vidi, Kovács István a bal oldalról indult meg középre, senki sem lépett ki rá, így 16 méterről a hálóba lőtt (2-1). A DVTK a második félidőben fölényben játszott, és nem maradt el az egyenlítő gólja sem, a 72. percben Gohér Gergő a jobb oldalról, szabadrúgásból csavart kapura, Futács Márkó a rövid saroknál megosztotta a kapus figyelmét, a labda pedig a hosszú sarokban kötött ki (2-2). A folytatásban a hazaiak közelebb álltak a győztes gól megszerzéséhez, de az eredmény már nem változott, maradt a döntetlen. Az egy ponttal a Vidi nem tudta visszavenni az első helyet, így a bajnokság felénél a DVSC-Teva áll a tabella élén.



MVM Paks - Ferencváros 2-2 (0-1)
Vezette:
Bognár Tamás
Gólszerzők: Bartha a 61., Simon a 63., ill. Böde a 43., Jenner a 66. percben

Az első félidőben a paksiak a vendégvédelem hibáit használhatták volna ki több alkalommal is, de nem sikerült gólt szerezniük. A Fradi ezzel szemben eredményes volt, a 43. percben Böde Dániel egy csel után 15 méterről lőtt a bal alsó sarokba (0-1). A második félidőt jobban kezdte a Fradi, de a 61. percben egyenlített a Paks, Könyves Norbert beadása után Gerson fejelte rossz helyre a labdát, Bartha László pedig 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (1-1). Két perccel később Gerson hazaadása után Jováról kipattant a labda, Simon Attila csapott le rá, majd a jobb alsó sarokba helyezett (2-1). A 66. percben Julian Jenner adott be bal oldalról, Diallo nem tudott beleérni a labdába, ami így a bal alsó sarokban kötött ki (2-2), így alakult ki a végeredmény.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS