Döntetlennel zárta a szezont a Ferencváros

2013. május. 31., 21:35   |    

Döntetlennel zárta a szezont a Ferencváros

Az OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki játéknapján sorozatban ötödször kapott ki a Paks, döntetlennel búcsúztatta a szezont a Ferencváros és a Kaposvár.

MVM Paks - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 0-1 (0-0)
Vezette:
Solymosi Péter (Kispál Róbert, Varga Zsolt)
Gólszerző: Bertus a 72. percben

Az első félórában a kecskemétiek jártak közelebb a gólszerzéshez, de Rafael Burgos és Vladan Szavics lehetősége is kimaradt. A játékrész hajrájára a paksiak veszélyesebbé váltak, Heffler Norbert előtt adódott az első 45 perc legnagyobb lehetősége. A fordulás után Könyves Norbert és Bori Gábor is kapufát lőtt, majd a Kecskemét megszerezte a meccs egyetlen gólját, Marko Vukaszinovics beadására Bertus Lajos érkezett jó ütemben, és 6 méterről a kapuba talált, beállítva a 0-1-es végeredményt.

Ferencváros - Kaposvári Rákóczi 2-2 (1-0)
Vezette:
Szabó Zsolt (Medovarszki János, Kormányos Gábor)
Gólszerző: Böde a 19. (11-esből), Böde a 60. (11-esből), ill. Okuka az 55., Waltner a 85. (11-esből)

Az első félidő a Ferencvárosé volt, a fővárosiak a 19. percben vezetéshez is jutottak, a Böde Dániel ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt a sértett váltotta gólra (1-0). A folytatásban Holman Dávid, Martin Klein és Böde is növelhette volna az előnyt, de a befejezések pontatlanra sikerültek, vagy Hajdúch kapus védett nagyot. A fordulás után is Böde előtt adódott az első helyzet, majd váratlanul egyenlített a Kaposvár, egy jobb oldali beadás után Vrucina még a lécre fejelt, a kipattanót azonban Drazsen Okuka a hálóba fejelte (1-1). A 60. percben Somáliát lökték fel a 16-oson belül, a megítélt tizenegyest ismét Böde értékesítette (2-1). A 84. percben Balázs Benjámin harcolt ki büntetőt a kaposváriaknak, Waltner Róbert pedig kiegyenlített (2-2), pontot szerezve csapatának.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS