Döntetlent hozott a pénteki kiesési rangadó

2022. március. 04., 22:11   |    

Döntetlent hozott a pénteki kiesési rangadó

A Gyirmót FC Győr 1-1-es döntetlent játszott sereghajtó vendégével, az MTK Budapesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Gyirmót FC Győr-MTK Budapest 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Szegi (42., 94.), illetve Kovácsréti (86.)
Piros lap: Szegi (94.)
Gyirmót FC Győr: Rusák - Szegi, Csörgő, Hajdú, Zeke - Vass - Hasani (Cvetanovski, 75.; Major, 96.), Klimovics, Nagy P. (Ventura, 75.), Medgyes (Herjeczki, 88.) - Varga B. (Simon A., 88.)
MTK Budapest: Mijatovic - Várkonyi, Szépe, Rajkovic (Stieber, 58.) - Kadlec, Kata, Ramadani (Szakály, 58.), Spirovski (Mezei, 58.), Sluka - Futács (Kovácsréti, 71.), Miovski (Grozav, 84.)

Óvatos játékkal kezdődött a kiesési rangadó, valamelyest a Gyirmót volt aktívabb, de beívelései nem okoztak komoly gondot a vendégek védelmének. Jószerivel eseménytelenül telt a játék egészen az első félidő hajrájáig, amikor a hazaiak a meccs első kaput eltaláló lövésével vezetést szereztek. A folytatásra sem emelkedett az iram és a színvonal. Bár a fővárosiak többet birtokolták a labdát, de fölényük teljesen meddőnek bizonyult. A hajrában az MTK fokozni tudta a nyomást, a harmadik helyzetét pedig gólra váltotta, így pontosztozkodással zárult a kiesési rangadó. A hazaiak az egy ponttal is elmozdultak a kieső zónából, a szintén három kör óta nyeretlen kék-fehérek hátránya pedig továbbra is négy pont a bennmaradást jelentő 10. helyezettel szemben.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS