DVSC-ETO rangadó a Merkantil Bank Ligában

2020. október. 31., 21:53   |    

DVSC-ETO rangadó a Merkantil Bank Ligában

Vasárnap, november első napján rendezik a Merkantil Bank Liga 14. fordulóját. A listavezető DVSC a forduló záró mérkőzésén fogadja az ETO-t.

GYIRMÓT FC GYŐR–SOROKSÁRI SPORT CLUB
(Gyirmót, Alcufer Stadion, 13.30)
A Gyirmót a legutóbbi négy mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni, de így is a harmadik helyen áll. Pályaválasztóként a mostani szezonban még nem kapott ki, de a legutóbbi találkozóján csak egy pontot tartott otthon a Kaposvári Rákóczi ellen. A „Sori” mindössze két ponttal gyűjtött eddig kevesebbet a mostani ellenfélnél, a legutóbbi két bajnoki meccsét megnyerte. Az augusztusi dorogi veresége óta csak Tatabányán, a Budaörstől kapott ki vendégként.

BFC SIÓFOK–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS
(Siófok, Városi Stadion, 13.30)
A Siófok a legutóbbi, dorogi győzelmével javított helyzetén, de így is csak a 16. helyen áll. Pályaválasztóként egy jó sorozat után a legutóbbi két mérkőzését elveszítette. A Nyíregyháza a hetedik helyen áll, de a legutóbbi három bajnoki mérkőzésén csak egy pontot szerzett, s szerdán kiesett a Magyar Kupából a Paks ellen. Idegenben a legutóbbi öt bajnoki meccséből csak a Szentlőrinc ellenit nyerte meg, a többit elveszítette.

SZENTLŐRINC–AQVITAL FC CSÁKVÁR
(Kozármisleny, 13.30)
A Szentlőrinc albérletben játszik, részben talán ez is az oka annak, hogy pályaválasztóként a legutóbbi három mérkőzését elveszítette, vendégként ellenben októberben kettőből kettőt nyert. A csákváriak a legutóbbi fordulóban, a DEAC vendégeként szerzeték meg az első győzelmüket, amivel el is léptek az utolsó helyről. Idegenben addig mindössze egy pontot szereztek.

FC AJKA–DEBRECENI EGYETEMI AC
(Ajka, Városi Sportcentrum, 17.00)
Az ajkaiak a hét közepén továbbléptek a Magyar Kupában, előtte, nem a legjobb összeállításukban, kikaptak a Vasastól. Kis Károly együttese a legutóbbi öt bajnoki mérkőzéséből csak egyet nyert meg, otthon a legutóbbi négy alkalomból csak egyszer szerzett három pontot. A DEAC az utolsó helyen áll a tabellán, legutóbb otthon, a Csákvártól kapott ki, már az új edzővel, Sándor Tamással. Idegenben eddig minden NB II-es bajnokiját elveszítette eddig.

VASAS FC–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
(Fáy utca, Illovszky Rudolf Stadion, 17.00)
A forduló egyik rangadóján az utóbbi hetekben jó formába lendült piros-kékek három egymást követő győzelem után fogadják a tizenötödik helyen álló Rákóczit. A kilencedik helyen állnak, de csak négy ponttal a második helyezett Budaörs mögött. Pályaválasztóként tavaly november 27. óta nem kaptak ki. A Rákóczi a múlt héten kikapott a Szeged-Csanádtól, s ezzel elszalasztotta a lehetőséget, hogy felugorjon a tabella első felébe. Ugyanakkor vendégként csak a Szentlőrinctől kaptak ki a 2020–2021-es szezon eddigi mérkőzésein a Merkantil Bank Ligában.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–PÉCSI MECSEK FC
(Szeged, Szent Gellért Fórum, 17.00)
A szegediek legutóbb nyertek Kaposváron, felváltva nyer és veszít az utóbbi hetekben. A tizenkettedik helyen áll. Tíz napja, a legutóbbi hazai meccsén kikapott a Gyirmóttól, de az előző hármat megnyerte. A pécsiek szereplése az idény talán legnagyobb meglepetése, az újonc a legutóbbi három fordulóban kilenc pontot szerzett, s ezzel az ötödik helyre tört előre. Vendégként augusztus 5. óta csak a listavezető DVSC-től kapott ki.

SZOLNOKI MÁV FC–DOROGI FC
(Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 17.00)
A tizenegyedik helyen álló szolnokiak a legutóbbi három fordulóban pont nélkül maradtak, rontottak kiváló hazai mérlegükön is, a Szegedtől és a Pécstől is kikaptak. A dorogiak a tizennegyedik helyen állnak, a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésükön csupán egyetlen pontot szereztek. Idegenben nem rossz a mérlegük, az első fordulóban elszenvedett pécsi vereség óta csak a listavezető Debrecenti VSC-től kaptak ki.

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC–BUDAÖRS SC
(Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 17.00)
A Kazincbarcika a legutóbbi fordulóban kikapott otthon a Haladástól, s ezzel lezárt egy három mérkőzésből álló győzelmi sorozatot. Pályaválasztóként eddig csak a Csákvárt tudta legyőzni a bajnoki idény eddigi mérkőzésein. A Budaörs mérkőzését elhalasztották az előző fordulóban, de így is a második helyen áll a tabellán, A legutóbbi négy idegenbeli meccsét 10-1-es gólkülönbséggel nyerte meg.

SZOMBATHELYI HALADÁS–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
(Szombathely, Haladás Stadion, 17.00)
A Haladás idegenben nyert a legutóbbi játéknapon, miután a legutóbbi három meccsén hét pontot szerzett, feljött a nyolcadik helyre. Viszont a hazai mérlege nem túl jó, az elmúlt két hónapban három meccsen összesen két pontot szerzett. A Békéscsaba a legutóbbi veresége ellenére is negyedik a táblázaton, az egész mezőnyben a legjobb az idegenbeli mérlege, egyetlen riválisának sincsen öt győzelme.

DEBRECENI VASUTAS SC–WKW ETO FC GYŐR
(Debrecen, Nagyerdei Stadion, 19.00)
Óriási a különbség a két korábbi bajnokcsapat eredménysora között, a Loki vezeti a tabellát, az ETO, miután az előző fordulóban elmaradt a mérkőzése, visszacsúszott az egyik kiesőhelyre. A DVSC pályaválasztóként hatból hatot nyert ideig, az első mérkőzés kivételével mindegyiken legalább három gólt szerzett – legalább. Az ETO idegenben a legutóbbi három mérkőzésén veretlen maradt.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS