DVTK-Ferencváros: elfogytak a hazai belépők - Jegyinformációk

2013. október. 29., 17:22   |    

DVTK-Ferencváros: elfogytak a hazai belépők - Jegyinformációk

Az OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati, miskolci rangadójára hétfő estig elkapkodták a jegyeket a diósgyőri szurkolók.

DVTK-Ferencváros (szombat, 14.00)

A hazai szurkolók számára fenntartott jegyek hétfő estére elfogytak, így a diósgyőri szektorokba már nem lehet belépőt váltani, amennyiben az összes vendégjegy is elkel, 10 ezer néző előtt kezdődik a mérkőzés.

A mérkőzésre 1260 db vendégjegyet biztosít a diósgyőri klub, amelyből 500 db-ot a ferencvárosi szurkolói csoportok vehetnek meg. A többi belépőt hétfőtől csütörtökig, minden nap 10:00 és 18:00 között, 1.400 Ft-os egységáron lehet megvásárolni a Jegyelővételi és regisztrációs központban (Üllői út 102.), de hétfőn és kedden csak a bérlettel rendelkezők vásárolhatnak jegyeket.

A jegyek megvásárlásának feltétele a név, a születési hely és idő, valamint a szurkolói kártya számának bediktálása. November 1-én, pénteken, valamint a mérkőzés helyszínén nem lesz vendégjegy értékesítés.

További jegyinformációk

A stadion kapui 12 órakor nyitnak. A hazai klub arra kér minden szurkolót, hogy a szokottnál is korábban induljanak el a stadionba, mert beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés a megszokottnál lassabban fog történni. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni, a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. A biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrésére.
A vasúttal érkező szurkolók figyelmébe:
A diósgyőri szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy a Budapest Keleti pályaudvarról Miskolcra (végállomás: Sátoraljaújhely) 10 órakor induló sebes vonattal utazzanak el meccsre. Részükre külön pótkocsikat biztosít a MÁV. A Miskolc-Tiszai pályaudvarról rendőri kísérettel jutnak el a DVTK stadionhoz, illetve vissza a vasútállomásra. A hazautazás a 17 óra 28 perckor a Budapest Keleti pályaudvarra induló InterCity vonattal fog történni, amelyhez szintén külön vagonok lesznek csatolva a vendégszurkolók számára.

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:
A diósgyőri szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál hajtsanak le a gépjárművükkel. A miskolci Auchan parkolótól 11 óra 30 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.


Újpest FC - DVSC-Teva (vasárnap, 16.30)

A mérkőzésre szóló jegyeket interneten a jegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A hazai szurkolók csütörtökön és pénteken 17:00 és 20:00 óra, szombaton pedig 14:00 és 17:00 óra között a Megyeri úti külső pénztárban személyesen is megvehetik elővételben a jegyeiket. Elővételben minden, Újpest-szurkolók számára kijelölt lelátórészre 10 százalékos kedvezménnyel lehet megváltani a jegyeket.

A vendégszurkolók az online jegyvásárlási lehetőség mellett a meccsnapon, a helyszínen is válthatnak belépőt a találkozóra, a két helyszíni pénztár vasárnap 14.00-17.00-ig lesz nyitva.

További jegyinformációk

Budapest Honvéd - Győri ETO FC (vasárnap, 18.30)

A mérkőzésre szóló jegyeket interneten a jegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. Akik nem interneten szeretnék megvásárolni belépőiket - mind a hazai, mind a vendégszurkolók -, a mérkőzés napján, a Bozsik-stadion jegypénztáraiban 16:30-tól válthatnak jegyeket a meccsre.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS