Dzsudzsák és Rudolf nélkül a válogatott

2014. június. 06., 15:25   |    

Dzsudzsák és Rudolf nélkül a válogatott

Újabb játékosok dőltek ki a szombati, Kazahsztán elleni mérkőzés előtt.

A magyar válogatott szombaton, 20.30 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a kazah válogatottat. A felkészülési mérkőzés előtt egy nappal eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs és Rudolf Gergely nem léphet pályára a találkozón.

Rudolf Gergely már a szerdai mérkőzést követően torokfájásra panaszkodott, felső légúti megbetegedése mostanra tovább romlott, az orvosi stáb csütörtökön megállapította, hogy a győri támadónak hörghurutja van, ezért hazaengedte az edzőtáborból.

Dzsudzsák Balázs kisebb sérüléssel bajlódik, és klubja, a Dinamo Moszkva a játékoson keresztül azt kérte a szakmai stábtól, hogy ezúttal tekintsen el szerepeltetésétől. A szélső ugyanis jövő héten elkezdi a felkészülést klubcsapatával, és ha pályára lépne, nem maradna elegendő ideje a regenerálódásra. A Dinamo korábban minden esetben igyekezett figyelembe venni a válogatott stáb kéréseit, ezért most Pintér Attila is méltányolta a kérést. Dzsudzsák Balázs ettől függetlenül szombaton ott lesz a Puskás-stadionban, és a lelátóról szorít társainak.

Egyelőre kérdéses három további futballista játéka, Lipták Zoltán, Lovrencsics Gergő és Korhut Mihály szereplése szombaton dől el.

Az Albánia elleni meccs után Stieber Zoltán vált ki a keretből, korábban Koman Vladimir és Szakály Péter játékáról volt kénytelen lemondani a szakmai stáb, míg azt megelőzően Tőzsér Dániel, Kádár Tamás, Vanczák Vilmos, Leandro, Fiola Attila, Gulácsi Péter, Bogdán Ádám és Szabó János dőlt ki a sorból sérülés miatt.

Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Puskás Akadémia-MOL Vidi: Vizsgálatot indított a szövetség
Bajnokságok / Kupák
Történelmi győzelem Felcsúton és Mezőkövesden
Bajnokságok / Kupák
OTP Bank Liga: Elkészült a 9-13. forduló menetrendje
Bajnokságok / Kupák
A Vasas a Merkantil Bank Liga döntetlenkirálya, élen az Előre

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • MOL

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • Förch
  • Jet Sol