Egervári Sándor csapatot hirdetett

2013. szeptember. 06., 12:34   |    

Egervári Sándor csapatot hirdetett

Egervári Sándor a péntek délelőtti megbeszélésen ismertette a mai kezdőt.

Már csak néhány óra van hátra az év egyik legfontosabb válogatott meccséig, a csapat tagjain azonban egyelőre kevés nyoma látszik a feszültségnek. A jó hangulatú reggeli után Egervári Sándor együttese a Steaua régi stadionja felé vette az irányt, a megérkezés után a szövetségi kapitány kihirdette a kezdőcsapatot (amelyet azonban csak közvetlenül a találkozó előtt hoz nyilvánosságra), majd egy utolsó taktikai megbeszélésen ismertette mindenkivel a feladatát, illetve a szokásosnál hosszabban beszélt a találkozó jelentőségéről.

Nem mintha a futballisták nem lennének tisztában, milyen fontos meccs vár rájuk, mindenki koncentráltan készül az esti selejtezőre. A délelőtti átmozgatáson minden játékos fakultatív módon vett részt, voltak, akik ügyességi játékot, célba rúgó versenyt rendeztek, mások a kapura lövéseket gyakorolták, még Csábi Józsefet is bevonták a játékba, a szövetségi edző kapusként próbálta ki magát. A szombathelyiek (Király Gábor, Devecseri Szilárd, Guzmics Richárd, Koman Vladimir) arra is szakított időt, hogy összeálljanak egy közös fotóra, így kívánva jobbulást a keret ötödik szombathelyi focistájának, a pénteken kulcscsonttörést szenvedett Kovács Istvánnak.

jatekosok|A szombathelyi különítmény ezzel a fotóval üzent Kovács Istvánnak

Közben a technikai értekezleten hivatalossá vált, hogy a hazaiak sárga szerelésben, a mieink tiszta fehérben lépnek pályára.

Az ebédet követően csendes pihenő vár a kerettagokra, azt követően pedig elindul a csapat a meccs helyszínére, a Nemzeti Arénába, ahol magyar idő szerint 20 órakor veszi kezdetét a mérkőzést.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS