Egervári Sándor távozott Győrből

2008. december. 04., 17:59   |    

Egervári Sándor távozott Győrből

A Győri ETO FC illetékesei csütörtök délután sajtóközleményben tudatták, hogy azonnali hatállyal felbontották Egervári Sándor vezetőedző szerződését.

'Egervári Sándor a 2007-2008-as szezonban szerződött a Győri ETO FC labdarúgó-csapatához, megbízatása 2 évre szólt, tehát 2009 nyarán járt volna le. A klub vezetése és a vezetőedző közösen értékelték a csapat őszi szezonban nyújtott teljesítményét. A klub vezetése az ideális feltételek megteremtése után dobogós helyezést és nemzetközi kupaszereplést várt a vezetőedzőtől és csapatától. A tulajdonos elfogadhatatlannak értékelte az őszi szezonban elért 13. helyezést. A vezetőedző mérlege: 15 mérkőzésből 5 győzelem, 3 döntetlen, 7 vereség. Augusztus: 9 pont, szeptember: 4 pont, október: 3 pont, november: 2 pont, a megszerezhető 45 pontból ez 18-at jelent, ami 40%-os teljesítmény. A közösen megtartott értékelésen a vezetőedző önkritikát is gyakorolt, amelyben saját felelősségét is elismerte, amelyet a sajtón keresztül már korábban megerősített. A tulajdonos nem fogadta el a vezetőedző szakmai beszámolóját.

A klubvezetés megköszönte a tavalyi bajnokságban elért bronzérmet, valamint a nemzetközi kupaszereplést.' - áll a közleményben.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS