Egy hét a Fantasy menedzser szemével

2013. október. 22., 11:00   |    

Egy hét a Fantasy menedzser szemével

Többen is feltettétek a kérdést, hogy hogyan is zajlik a játék? Mi mikor és miért történik? Erre próbálunk most válaszokat adni.

Péntek 18:00 Az átigazolási időszakot lezárjuk, a kereted mentésre kerül. Innentől kezdve csak a meglévő 15 játékosodat cserélgetheted. (Ez utóbbi funkció az első héten nem volt elérhető, hogy ne okozzunk hátrányt azoknak, akik nem tudtak róla, de a hétvégére már működni fog, némi pontlevonás ellenében, erről kicsit később írunk részletesen.)

Péntek 19:00 Megjelennek a játékosok frissített árai.

A következő átigazolási időszak kezdete: innentől kezdve újra vásárolhatsz játékosokat, de azok már csak a következő fordulóban számítanak.

Ha ránk hallgatsz, a következő hét második feléig kivársz, hisz bárki megsérülhet, felépülhet, kedden eltiltást kaphat, új játékos kerülhet a játékba, s ezeket péntek este még nem látod.

Szombat: A pénteki mérkőzés eredménye láthatóvá válik, bizonyos esetekben a szombat délutáni mérkőzések is. Ezeket a pontokat a Csapatom menüben az Aktuális Forduló fülön találod. Forduló közben ez fog megnyílni alapértelmezettként.

Vasárnap: A szombati mérkőzések eredményei láthatóvá válnak.

Hétfő: A vasárnapi mérkőzések és a tévében nem közvetített mérkőzés adatai láthatóvá válnak. A forduló lezárul. Az utolsó mérkőzés adatainak megérkezése után a rendszer heves számolásba kezd, kiszámolja a helyezéseket a különböző ligákban, a fordulóban szerzett pontokat minden csapathoz.

Kedd: Kapsz egy összefoglaló hírlevelet a fordulóról. Ebben megtalálod, hogy melyik játékosod hány pontot szerzett, milyen események történtek a hétvégén, stb.

Szerda: Legkésőbb szerda estig kiértesítünk, ha a szponzorok és klubok által felajánlott tárgynyeremények új tulajdonosainak egyike vagy.

Csütörtök: 24 órával a forduló kezdete előtt kapsz egy emlékeztető e-mailt a csapatállításról, a legfrissebb hírekről, sérülésekről. Még van egy egész napod átállítani a csapatot. Ne mondd, hogy nem szóltunk időben!

A következőben pedig azok a kérdések, amiket a leggyakrabban feltettetek nekünk:

Mikor jönnek meg az adatok?

Akkor, amikor az InStat mérései hozzánk beérkeznek. A gyakorlatban ez minden esetben a mérkőzés másnapjának délelőttjén történik. Dolgozunk a rendszer felgyorsításán, de ez nem rajtunk múlik.

Miért nem látom XY játékost? Hová tűnt?

Ha az általad keresett játékost nem találod, annak az az oka, hogy még nem szerepel az adatbázisunkban. Akkor fog megjelenni, amikor már legalább egy mérkőzésen pályára lépett az NB1-ben, s információt kaptunk róla. Ekkor elkészítjük a játékoskártyát, leellenőrizzük az adatait, beárazzuk, s a következő fordulóban már láthatod is.

(Ha esetleg olyan játékost nem találsz, aki pályára lépett már korábban a szezon során, kérlek, a hibabejelentőn jelezd nekünk!)

Látogassátok meg az MLSZ Fantasy Futball Liga hivatalos facebook oldalát is, hisz a legtöbb frissítésről ott értesülhettek legelőször!


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS